Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jihlava - Sparta Praga. Cota care îţi poate dubla profitul

Jihlava - Sparta Praga. Cota care îţi poate dubla profitul

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Jihlava - Sparta Praga Cehia 11.05.2018. Sparta Praga trage tare pentru a evolua în preliminariile Ligii Campionilor anul viitor. Nu o aşteaptă însă deloc un meci uşor în această rundă.

Ponturi pariuri Jihlava - Sparta Praga Cehia 11.05.2018

Jihlava nu este scăpata de grijile retrogradării, având doar trei puncte avans faţă de zona periculoasă cu trei meciuri înainte de finalul sezonului. Forma este una destul de bună, reuşind să lege nu mai puţin de cinci meciuri la rând fără înfrângere, dintre care patru egaluri şi o victorie. În ultima rundă, Jihlava a câştigat surprinzător la Liberec, scor 3-1, aşa că acum ne aşteptăm să vedem din nou un meci disputat.

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Deschide chiar azi un cont!

Deşi a făcut câteva investiţii foarte serioase, Sparta Praga încă nu este sigură nici măcar de locul de cupe europene, dacă de titlu nici nu se poate pune problema. În acest moment, Sparta este pe locul cinci, la un punct de Jablonec şi trei de Sigma Olomouc, iar rivala Slavia are nu mai puţin de şase puncte avans. Stanciu este idol la Sparta, reuşind să înscrie nu mai puţin de şase goluri, dintre care câteva din lovitură liberă, devenind astfel favoritul publicului.

Ponturi pariuri Jihlava - Sparta Praga Cehia 11.05.2018

Ultimele meciuri directe dintre Sparta Praga şi Jihlava au fost foarte echilibrate, aşa că ne aşteptăm acum să vedem din nou un joc foarte strâns. Sezonul trecut, pe acest teren, Sparta s-a văzut bătută de Jihlava, scor 1-0, însă în turul acestui campionat, la Praga, Sparta s-a impus cu 1-0 în faţa propriilor fani. Acum, având în vedere miza partidei pentru oaspeţi, ne aşteptăm să vedem un duel în care Stanciu şi coechipierii săi vor ataca de la început, însă golurile nu credem că vor apărea foarte des. Din acest motiv, recomandarea noastră este pe maximum două reuşite.

Jihlava - Sparta Sub 2,5 @ 2.00

Afla mai multe despre: jihlavasparta pragacehiaponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare