Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jitaru şi Biro luptă astăzi pentru medalii la Campionatul European Under 22 de la Târgu Jiu | Cristina Cosma atacă finala

Jitaru şi Biro luptă astăzi pentru medalii la Campionatul European Under 22 de la Târgu Jiu | Cristina Cosma atacă finala

Box

Comentarii

Cea de a cincea zi a Campionatelor Europene de box pentru seniori Under 22 de la Târgu Jiu programează sferturi de finală în competiţia masculină şi semifinale în cea feminină. Delegaţia României va avea emoţii de ambele părţi.

Miercuri seară, primii doi români care au atacat sferturile de finală, cu şansa de a obţine o medalie, au coborât din ring învinşi. La 64 kg, Vasile Suciu (SCM Bacău) a întâlnit un boxer de mare clasă, turcul Turgul Erdemir, de care nu a putut trece. Bravul pugilist tricolor, cu două partide câştigate la acest european, a muncit mult în ring, dar turcul s-a dovedit un stilist desăvârşit. La 49 kg, Florin Bălteanu a cedat în faţa germanului Salah Ibrahim Omar, la meciul său de debut, însă românul a lăsat o impresie frumoasă.

Joi, în cea de a cincea zi, România va avea doi pugilişti în competiţia masculină. Campionul european Robert Jitaru (56 kg) îl va întâlni pe rusul Ruslan Belousov, iar Alberto Biro (81 kg). Tot cu un rus va boxa şi semigreul (81 kg) Alberto Biro, în speţă Sergei Muraşev. Orice victorie în această fază înseamnă un loc pe podiumul de premiere.

La feminin sunt programate deja semifinale, iar pugilista tricoloră Cristina Cosma (57 kg) o va întâlni pe Csilla Flora Tall din Ungaria, cu şansa de a promova în marea finală pentru aur.

 

Afla mai multe despre: boxromaniaeuropean 

viewscnt
Articole similare