Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jitaru şi Biro luptă azi pentru calificarea în finala CE U22 de la Târgu Jiu. Câtea: ”Sper să avem bucuria de a asculta cel puţin o dată Imnul naţional”

Jitaru şi Biro luptă azi pentru calificarea în finala CE U22 de la Târgu Jiu. Câtea: ”Sper să avem bucuria de a asculta cel puţin o dată Imnul naţional”

Box

Comentarii

După o zi de pauză, Campionatele Europene de box pentru seniori Under 22 revin în forţă cu semifinalele competiţiei masculine. Sâmbătă sunt programate două gale, fiecare cu câte zece meciuri

În total, 40 de pugilişti visează frumos la gândul că se vor califica în finala pentru aur. Însă doar jumătate vor avea acest privilegiu. Ceilalţi se vor consola cu medaliile de bronz.

Printre cei 40 de semifinalişti se numără şi românii Robert Jitaru (cat. 56 kg / CSA Steaua) şi Alberto Biro (81 kg / CSM Bacău). Jitaru va boxa în prima gală, de la ora 14:00, cu bulgarul Boyan Panev Asenov, iar Biro va da piept cu ucraineanul Stepan Hrekul în gala de seară, care începe de la ora 18:00. 

Vasile Câtea, preşedintele FR de Box: ”Avem patru medalii la această ediţie a Campionatelor Europene, ceea ce este o performanţă frumoasă a boxuliu românesc. Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au contribuit la obţinerea rezultatelor, sportivi, antrenori, cluburile de care aparţin. Sper să avem bucuria de a asculta cel puţin o dată Imnul naţional al României la această ediţie de campionat european”.

FR de Box are deja asigurate două medalii,cel puţin de argint, în competiţia feminină, unde Cristina Cosma (57 kg) şi Alina Gabriela Ene (+81 kg) se vor bate duminică în gala finală.

Afla mai multe despre: boxcampionatele europene u 22box u22,  

viewscnt
Articole similare