Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Joacă fantastic!" Petkovic n-a mai învins-o pe Halep din 2009 şi se teme de Simona. Cuvinte mari înainte de meciul direct

"Joacă fantastic!" Petkovic n-a mai învins-o pe Halep din 2009 şi se teme de Simona. Cuvinte mari înainte de meciul direct

Tenis

Comentarii

Semifinalistă la Roland Garros în 2014, atunci când a fost oprită chiar de de Simona Halep în drumul spre finală, Andrea Petkovic a vorbit la superlativ despre liderul mondial, înainte de confruntarea directă din turul trei al ediţiei din acest an.

  • Meciul Halep - Petkovic, din turul 3 al Roland Garros se va disputa sâmbătă, iar adversara Simonei nu-şi face speranţe prea mari.

Sportiva din Germania visează să reediteze traseul din urmă cu patru ani, dar e conştientă că Halep se poate dovedi un adversar prea puternic.

O singură victorie a obţinut Petkovic în faţa lui Halep, în 2009, la Bucureşti, în prima confruntare directă. De atunci, cele două s-au mai întâlnit de alte şase ori, Simona fiind victorioasă de fiecare dată.

"Am mai întâlnit-o pe Simona, în semifinale la Roland Garros 2014, dar de atunci lucrurile s-au schimbat mult.



Ok, am o formă bună, dar ea joacă fantastic la acest turneu! Va fi un meci greu şi va trebui să facem un plan de joc cât mai bine pus la punct.

Ar fi extraordinar să repet evoluţia din 2014, dar să nu uităm ca joc contra Simonei Halep
", a declarat Andrea Petkovic.

Afla mai multe despre: haleppetkovicroland garrosturul 3 

viewscnt
Articole similare