Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joacă în Liga 1, a fost convocat în naţionala Camerunului, dar confirmă că va pleca: ”Nu vreau să rămân în România!”

Joacă în Liga 1, a fost convocat în naţionala Camerunului, dar confirmă că va pleca: ”Nu vreau să rămân în România!”

Superliga

Comentarii

Atacantul camerunez al Astrei, Jacques Zoua a vorbit pentru Get French Football News despre experienţa sa în România. El a recunoscut că impresarii săi i-au confirmat că are oferte din Franţa şi Germania.

Într-un interviu acordat Get French Football News, atacantul Astrei a explicat cum a decurs acomodarea în România şi care au fost obiectivele sale. Zoua mărturiseşte că nu vorbeşte încă limba română, dar că se înţelege bine cu coechipierii săi: ”Nu vorbesc limba română, dar înţeleg câteva cuvinte cheie. Asta cred că este cel mai important. Sunt totuşi un tip norocos pentru că pot vorbi limba engleză şi am învăţat şi germană” a mărturisit Zoua pentru sursa citată.

”Îmi merge bine aici. Planul meu era să joc câteva meciuri bune, minim 20 şi să devin din nou competitiv. Am făcut asta, deci pot spune că mi-am îndeplinit obiectivul în România. În plus, mi-am ajutat echipa să se califice în playoff şi să se califice în finala Cupei României, care se va juca pe 25 mai” explică Jaques Zoua.

În ciuda faptului că a bifat în opinia sa o experienţă reuşită în România, Zoua pare tentat să accepte una dintre ofertele venite pe adresa sa din Franţa sau Germania: ”Agenţii mei mi-au confirmat că există ceva interes din Franţa pentru mine, însă pentru moment sunt concentrat pe acest final de sezon din România. Nu cred că mi-aş încheia cariera aici în România” a mai spus atacantul Astrei Giurgiu.

Jacques Zoua a fost selecţionat de Clarence Seedorf printre cei 34 de fotbalişti pasibili de convocare în naţionala Camerunului pentru Cupa Africii. În actuala stagiune el a bifat 23 de meciuri pentru formaţia antrenată de Costel Enache şi a marcat de două ori. Atacantul în vârstă de 27 de ani a mai trecut în cariera sa pe la Hamburg, FC Basel, Ajaccio sau FC Kaiserslautern.

Afla mai multe despre: jacques zouaclarence seedorfcameruncupa africii pe naţiuni 

viewscnt
Articole similare