Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Joacă în ţara care a învins-o pe Argentina”. Piers Morgan îi ia apărarea lui Ronaldo, după transferul la Al-Nassr

”Joacă în ţara care a învins-o pe Argentina”. Piers Morgan îi ia apărarea lui Ronaldo, după transferul la Al-Nassr
Comentarii

Piers Morgan a vorbit despre transferul lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr.

Lusitanul va încasa 200 de milioane de euro pe an, lucru ce îl clasează în topul celor mai bine plătiţi atleţi din istorie.

Jurnalistul englez, Piers Morgan, bun prieten cu superstarul portughez, consideră că, Ronaldo mai are multe de oferit, iar mutarea sa în Arabia Saudită nu reprezintă un pas înapoi în carieră.

Morgan a susţinut în repetate rânduri că, Ronaldo este cel mai bun fotbalist din istorie, fapt ce i-au adus multe critici din partea fanilor lui Messi.

”Asta numesc eu 'expirat'”

Englezul, iritat de ironiilor internauţilor la adresa lui Cristiano, a publicat o postare pe Twitter, în care îi înţeapă pe fanii Argentinei.

Morgan a reamintit faptul că, Arabia Saudită a fost singura echipă de la Campionatul Mondial care a câştigat împotriva câştigătoarei titlului mondial.

”Ultima dată când am verificat, Cristiano a fost parte din cea mai importantă afacere din istoria fotbalului, şi a devenit cel mai bine plătit sportiv din istorie, la vârsta de 38 de ani.  Joacă în ţara care a învins-o pe Argentina la Campionatul Mondial. Asta numesc eu ‘expirat‘ ”, a scris Piers Morgan.

Cristiano Ronaldo a semnat un contract cu Al-Nassr până în vara anului 2025. Lusitanul, care va împlini în februarie 38 de ani, este cotat de Transfermarkt la 20 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: ronaldomorgan 

viewscnt
Articole similare