Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joacă murdar până în ultima secundă! Burleanu nu i-a chemat pe Lupescu şi Puşcaş la dineul oficial de mâine seară

Joacă murdar până în ultima secundă! Burleanu nu i-a chemat pe Lupescu şi Puşcaş la dineul oficial de mâine seară

Fotbal

Comentarii

Pe 18 aprilie, fotbalul românesc îşi alege preşedintele care îi va conduce pentru următorii 4 ani. În cursa electorală pentru scaunul de şef al fotbalului de la noi s-au înscris patru concurenţi: Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş şi Ilie Drăgan.

Ca de fiecare dată în seara alegerilor, actualul preşedinte al Federaţiei organizează un dineu oficial la care participă toţi cei care au drept de vot la alegerile pentru desemnarea noului şef de la Casa Fotbalului, dar unde sunt invitaţi şi contracandidaţii acestuia. 

Gazeta a scris că Ionuţ Lupescu, fostul director pentru dezvoltare tehnică de la UEFA nu a fost invitat de către actuala administraţie a Federaţiei la dineul oficial care va avea loc marţi seară, la hotelul Rin din Bucureşti! Şi Marcel Puşcaş a postat pe Facebook un comentariu anunţând că nici acesta n-a fost chemat la această recepţie. 

"Nu doar candidatul Lupescu, dar nici candidatul Marcel Puscas nu a fost invitat la vreun dineu cu Burleanu. Nu i s-a transmis numărul de votanţi, procedura de vot, ora la care începe, ordinea de zi etc. De altfel sunt singurul candidat care a sesizat FRF-Burleanu şi FIFA în legătură cu inexistenta unui Comitet electoral format din membrii Adunarii generale cu şase luni înaintea datei alegerilor. FIFA în regulamentele sale solicita imperativ acest lucru. FRF nu se sinchiseşte. O doare la bască de Regulamentele FIFA şi UEFA", a scris Puşcaş

Afla mai multe despre: marcel puscasburleanulupescualegeridineufrfalegeri 

viewscnt
Articole similare