Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joachim Low îşi ia la revedere de la naţionala Germaniei: „Am trăit momente de neuitat”

Joachim Low îşi ia la revedere de la naţionala Germaniei: „Am trăit momente de neuitat”

EURO 2020

Comentarii

Anglia a câştigat cu 2-0 în faţa Germaniei, într-un meci din faza optimilor de finală de la Campionatul European.

Joachim Low îşi ia la revedere de la naţionala Germaniei: „Am trăit momente de neuitat”

Germania a abandonat turneul. Meciul cu Anglia a fost ultimul pentru Joachim Low, selecţionerul care a stat pe banca nemţilor 15 ani!

„Este dificil de analizat acest eşec. Este, înainte de toate, o dezamăgire enormă. Am sperat la mai bine, am avut încredere în această echipă. La astfel de meciuri este important să concretizezi puţinele ocazii care apar. Thomas Muller şi Timo Werner au avut două, dar nu au marcat. Însă nu putem da vina pe nimeni. În vestiar a fost o tăcere mormântală, toţi jucătorii sunt extrem de dezamăgiţi, la fel şi eu. Englezii au marcat, cred, la prima lor ocazie.

Dacă Thomas Muller ar fi înscris, puteam reveni. Ne-a lipsit sângele rece în faţa porţii, experienţa în anumite situaţii, maturitatea uneori. Calitatea există, mentalul, starea de spirit, însă nu am ştiut să fim consecvenţi până la final şi am fost pedepsiţi", a declarat selecţionerul german după joc”, a declarat selecţionerul.

Dezamăgirea acestui EURO va rămâne o vreme, nu putem digera asta în câteva zile”

„Ceea ce rămâne mai presus de toate sunt toate acele momente alături de oameni, indiferent de victorii sau înfrângeri, oameni cu care am format legături puternice, am trăit momente de neuitat şi care au devenit foarte importanţi în viaţa mea, de la jucători la staff-ul meu. Dezamăgirea acestui EURO va rămâne o vreme, nu putem digera asta în câteva zile, însă sunt sigur că în timp voi rămâne cu multe amintiri pozitive", a conchis Low.

EXCLUSIV | Panduru l-a analizat pe Low după ce Germania a fost eliminată de la EURO! ”Nu putem să spunem că mai e acelaşi, pare mai slab!”

Afla mai multe despre: euro 2020nationala germanieijoachim low 

viewscnt
Articole similare