Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joachim Low, mulţumit de victoria de la Bucureşti: ”Am reacţionat bine, în faţa unui adversar mai periculos decât Islanda”

Joachim Low, mulţumit de victoria de la Bucureşti: ”Am reacţionat bine, în faţa unui adversar mai periculos decât Islanda”

Echipa națională

Comentarii

România a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de Germania, în etapa a II-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022.

La finalul jocului, selecţionerul germanilor a explicat partitura tactică interpretată de echipa sa şi s-a declarat mulţumit cu rezultatul obţinut: ”România în ofensivă are o cu totul altă forţă decât Islanda. În acest context, am făcut un joc bun, am fost buni în defensivă, în condiţiile în care România ne-a pus într-adevăr ceva probleme. Dacă este să fiu critic, cred că ar trebui să critic şansele irosite de noi şi trebuie să mai lucrăm la asta. Ne aflăm pe un drum bun spre calificare” a spus Joachim Low.

”La gol au fost trei pase succesive, plus assistul lui Havertz. Îi remarc pe toţi cei trei din atac, dar mai trebuie să lucrăm la sincronizare. Am remarcat şi linia de mijloc, am reuşit să ieşim corent din defensivă, ceea ce este un lucru pozitiv pentru noi” a mai remarcat selecţionerul Germaniei, la conferinţa de presă de după meciul cu România.

”Aşteptăm să vedem dacă avem jucători accidentaţi, cum stăm la nivel fizic. Am avut nevoie de aceste meciuri pentru a ne intra în ritm, dar este prea devreme să mă pronunţ legat de meciul cu Macedonia de Nord. Probabil vor mai exista modificări la nivelul primului unsprezece” a încheiat selecţionerul Germaniei, Joachim Low.

În aceeaşi grupă, Armenia a învins, acasă, cu scorul de 2-0, Islanda, iar Macedonia de Nord pe Liechtenstein, tot pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (Bardhi '7, Trajkovski '51, '54, Elmas '62, Nestorovski '82).

Clasamentul grupei după două etape este următorul: 1. Germania - 6 puncte, 2. Armenia - 6 puncte, 3. Macedonia de Nord - 3 puncte, 4. România - 3 puncte, 5. Islanda - niciun punct, 6. Liechtenstein - niciun punct.

În prima etapă, România a învins Macedonia de Nord, scor 3-2, acasă, iar Germania a trecut, cu 3-0, tot pe teren propriu, de Islanda. Tot în prima etapă, Liechetnstein - Armenia, scor 0-1.

Afla mai multe despre: joachim low 

viewscnt
Articole similare