Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joachim Low, veste uriaşă după România - Germania! Poate semna cu un gigant din Europa

Joachim Low, veste uriaşă după România - Germania! Poate semna cu un gigant din Europa
Comentarii

Fostul mare jucător al Barcelonei, Xavi Hernandez s-ar putea să deschidă porţile unei super mutări. Spaniolul a mărturisit că îl vede antrenând pe Joachim Low în Spania, mai exact, chiar la Barcelona

Actualmente antrenor la Al Sadd Sports Club în Qatar, Xavi crede că Joachim Low poate antrena FC Barcelona în viitor. Fostul star de pe Camp Nou a lăudat filosofia de joc a germanului descriind-o ca fiind perfectă pentru Barca.

Îmi aminteşte de ceea ce am învăţat în Spania şi la Barcelona. În plus, Joachim Low are o puternică personalitate” a comentat Xavi, citat de agenţia de presă Xinhua.

Dacă ar alege să îşi continuie cariera de antrenor în Spania, Low ar putea călca pe urmele unor antrenori foarte cunoscuţi precum Bernd Schuster, Uli Stielike sau Jupp Heynckes. Nu o dată, Low s-a declarat partizanul fotbalului de posesie, unul pe care FC Barcelona îl joacă deja de aproape două decenii.

În vârstă de 61 de ani, Low antrenează naţionala Germaniei din 2006. La nivel de club el a pregătit echipele Frauenfeld, VfB Stuttgart, Fenerbahce, Karslruher, Adanaspor, Tirol Innsbruck şi Austria Viena. Low a anunţat deja că nu va mai continua la cârma primei reprezentative a Germaniei după turneul final. Ionuţ Lupescu a susţinut că fotbaliştii germani vor dori să-i ofere o plecare frumoasă lui Low, după ce selecţionerul a anunţat că renunţă la postul de selecţioner după Campionatul European. 

"Sper să înceapă cu dreptul naţionala, să înveţe din greşelile din ultimii ani. Toate celelalte echipe au progresat la fel de mult, ca evoluţia federaţiilor europene în ultimii ani. Germania rămâne favorită indiferent cu cine joacă. După ultima mutare făcută de de Low, nu cred că va fi uşor. A zis că se retrage după EURO, a mutat toată presiunea pe jucători şi cred că şi jucătorii vor încerca să fie mai aproape de Low, să-l ajute să plece cu fruntea sus, câştigând titlul european.

Antrenorul german are 190 de meciuri pe banca naţionalei şi a câştigat 121 dintre ele, reuşind în 2014 să facă din Germania, campioană mondială. A mai disputat o finală de Cupă Mondială în 2010, iar numele său a fost vehiculat la marea rivală a Barcelonei, Real Madrid.

Afla mai multe despre: joachim lowxavi hernandezfc barcelona 

viewscnt
Articole similare