Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta a dezvăluit care este situaţia lui Ousmane Dembele de la Barcelona! Decizia finală pe care a luat-o francezul

Joan Laporta a dezvăluit care este situaţia lui Ousmane Dembele de la Barcelona! Decizia finală pe care a luat-o francezul

FC Barcelona

Comentarii

Chiar dacă francezul a declarat de mai multe ori că vrea să rămână la Barcelona, Dembele nu a acceptat oferta de prelungire primită de la clubul catalan.

Contractul lui Dembele cu Barcelona expiră la finalul lunii iunie, iar după ultimele întâlniri cu agentul fotbalistului, Barcelona ar fi convinsă că atacantul francez nu va continua la echipa catalană. 

Preşedintele de la FC Barcelona, Joan Laporta, a anunţat sâmbătă că Ousmane Dembele nu a dorit să accepte ultima ofertă pe care clubul catalan i-a făcut-o. 

“Dembele a primit o ofertă din partea noastră, dar n-a acceptat-o. Nu am primit un răspuns din partea lui”, a spus Joan Laporta, citat de football-espana.net.

Ousmane Dembele pleacă de la Barcelona şi s-a înţeles cu un gigant din Premier League

Se pare că oferta primită de la Chelsea ar fi pe placul fostului jucător de la Dortmund. Francezul ar fi una dintre ţintele echipei londoneze pentru această perioadă de mercato. Chelsea a scăpat de sancţiunile impuse de guvernul britanic, după ce echipa a fost preluată de noul patron, Todd Boehly.

Potrivit Le10Sport, Dembele ar fi luat o decizie în legătură cu viitorul lui şi este gata de un transfer în cel mai puternic campionat al lumii. Omul care a insistat pentru transferul său este chiar Thomas Tuchel, antrenor cu care a mai colaborat la Borusia Dortmund. 

Afla mai multe despre: barcelona-dembele-laporta-chelsea 

viewscnt
Articole similare