Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta a găsit formula perfectă! Messi va primi oferta de prelungire a contractului cu Barcelona

Joan Laporta a găsit formula perfectă! Messi va primi oferta de prelungire a contractului cu Barcelona

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta pregăteşte oferta de prelungire a contractului pentru Leo Messi (33 de ani), cel mai important fotbalist al Barcelonei, care rămâne liber în vară.

Laporta a revenit la cârma Barcelonei, după 10 ani de la terminarea primul său mandat, şi are o misiune dificilă. Trebuie să scoată clubul din datorii şi să-l convingă pe Messi să continue pe Camp Nou cu un proiect sportiv ambiţios. Presa din Spania a aflat că, după ce a studiat bine situaţia în care se află clubul - una mai rea decât se aştepta -, Laporta pregăteşte acum oferta pentru Messi.

La revenirea sa în club, Laporta i-a cerut lui Messi să aibă puţină răbdare pentru a studia foarte bine balanţa financiară a clubului şi apoi să-i facă o ofertă. Catalunya Radio a aflat că noul preşedinte de pe Camp Nou s-a hotărât ce ofertă îi va face lui Messi şi urmează să i-o prezinte argentinianului în zilele viitoare.

Leo Messi rămâne fără contract în vara lui 2021, iar City şi PSG îl vor pe starul argentinian care a marcat 29 de goluri şi a livrat 13 assist-uri în 37 de partide din toate competiţiile acestui sezon pentru FC Barcelona.

Afla mai multe despre: joan laportaofertamessibarcelonacontract 

viewscnt
Articole similare