Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta este noul preşedinte al Barcelonei! Ce a spus despre Leo Messi: „Îl voi suna, fac tot ce pot să rămână aici”

Joan Laporta este noul preşedinte al Barcelonei! Ce a spus despre Leo Messi: „Îl voi suna, fac tot ce pot să rămână aici”
Comentarii

Joan Laporta (58 de ani) este noul preşedinte al Barcelonei.

Laporta a câştigat împotriva lui Victor Font şi Toni Freixa. 
După victorie, Laporta a fost întrebat despre situaţia lui Lionel Messi, starul Barcelonei mai are contract doar până la finalul sezonului cu gruparea catalană. Noul preşedinte a mărturisit pentru Mundo Deportivo: „Văzându-l pe Messi, cel mai bun jucător al lumii, votând alături de fiul său m-a emoţionat şi mi-a demonstrat că iubeşte Barca. Johan (n.r - Cruyff) i-ar fi spus să rămână, cu siguranţă. Când pleci de aici, trebuie să pleci pe uşa din faţă. Propunerea mea va exista, dar va depinde de el. Nu banii vor fi cei mai importanţi.
După ce voi vorbi şi cu restul angajaţilor, îl voi suna pe Messi. Dacă îl voi convinge? Depinde de el. Eu voi face tot ce pot în condiţiile economice actuale".
 
  • 24 de goluri a marcat Messi în tricou Barcelonei în acest sezon

 

Având în vedere că e în ultimele luni de contract, Messi a atras interes din partea cluburilor cu potenţă financiară, Manchester City şi PSG, ambele având atuuri în semnarea argentinianului. La City se află Pep Guardiola, antrenor care l-a transformat pe Messi în starul care este astăzi, iar la Paris se află Neymar, unul dintre cei mai buni prieteni din fotbal ai lui Messi, omul cu care a împărţit vestiarul şi pe Camp Nou.

Afla mai multe despre: joan laportaleo messibarcelona 

viewscnt
Articole similare