Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta i-a stabilit preţul lui Coutinho! Barcelona, gata să se despartă de brazilian. Ce sumă cere în schimb

Joan Laporta i-a stabilit preţul lui Coutinho! Barcelona, gata să se despartă de brazilian. Ce sumă cere în schimb

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, noul preşedinte al Barcelonei, i-a stabilit deja preţul lui Philippe Coutinho (29 de ani), fotbalistul de care Leo Messi i-a transmis să scape.

Laporta are misiunea de a redresa situaţia financiară precară a Barcelonei şi una dintre metodele prin care o poate face este cea a vânzării jucătorilor de care echipa catalană nu mai are nevoie. Unul dintre numele de pe lista plăecărilor e Philippe Coutinho, brazilianul care în 2018 devenea cel mai scump transfer din istoria Barcelonei, care plătea 160 de milioane de euro lui Liverpool pentru el.

Coutinho n-a dat randament scontat pe Camp Nou şi a fost împrumutat la Bayern, în sezonul trecut, iar acum Laporta ia stabilit preţul pentru vânzarea definitivă. Potrivit celor de la Mirror, susrsă citată de site-ul fichajes.net, Barcelona e gata să se despartă de Coutinho pentru o sumă apropiată de 50 de milioane de euro. Catalanii ies în pierdere cu brazilianul, dar e mai bine să-l vândă pe mai puţini bani decât să-l piardă gratis.

Messi i-a cerut lui Laporta să scape de Coutinho cu orice preţ

Potrivit Diario Gol, Messi i-a solicitat lui Laporta să scape de Philippe Coutinho, fie că brazilianul va fi vândut sau va fi lăsat să plece liber de contract de la formaţia catalană.

În prezent accidentat, Philippe Coutinho n-a impresionat în niciun moment de la venirea sa pe Camp Nou, din ianuarie 2018 încoace. Astfel, Barcelona caută de mai mult timp soluţii pentru a scăpa de brazilian, pe care l-a împrumutat la Bayern în sezonul trecut. Se pare că Messi s-a săturat de faptul că Philippe Coutinho nu a dat randament şi a fost mai mereu accidentat în acest sezon, astfel că i-a transmis lui Laporta să facă orice pentru a scăpa de el.

Philippe Coutinho mai are contract cu FC Barcelona până în 2023.

Afla mai multe despre: joan laportapretcoutinhobarcelonavanzare 

viewscnt
Articole similare