Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta îşi face super echipă pentru un nou mandat la preşedinţia Barcelonei! Două nume importante îşi negociază revenirea pe Camp Nou

Joan Laporta îşi face super echipă pentru un nou mandat la preşedinţia Barcelonei! Două nume importante îşi negociază revenirea pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta, candidatul cel mai bine poziţionat la alegerile prezidenţiale de la FC Barcelona din martie 2021, are în plan două super reveniri în cazul în care va câştiga un nou mandat de preşedinte pe Camp Nou. Laporta vrea să-i readucă pe Andres Iniesta şi Carles Puyol înapoi la FC Barcelona, cei doi urmând să ocupe poziţii în cadrul clubului.

Barcelona se află într-o situaţie economică foarte grea, cu datorii de peste un miliard, iar Laporta e convins că poate răstuna această situaţie dacă va ajunge să fie din nou preşedintele clubului, după mandatele dintre 2003 şi 2010. Avocatul catalan are un plan bine pus la punct şi, printre a-l executa aşa cum se cuvine, are nevoie şi de oameni de încredere.

Astfel, Laporta plănuieşte două super reveniri pe Camp Nou dacă va câştiga un nou mandat la preşedinţia Barcelonei. Potrivit Diario Gol, Joan Laporta are de gând să-i readucă la FC Barcelona pe Carles Puyol, fostul căpitan de pe Camp Nou, dar şi pe Andres Iniesta, unul dintre cei mai buni fotbalişti din instoria recentă a clubului catalan. Cei doi ar urma să ocupo poziţii de conducere în club dacă vor accepta să revină alături de Laporta.

O altă revenire la care lucrează Joan Laporta e cea a lui Victor Valdes, fostul portar al Barcelonei, care ar urma să lucreze în academie.



Noua dată a alegerilor prezidenţiale de la FC Barcelona, după amânare, este 7 martie 2021. Iniţial, alegerile erau convocate pentru 24 ianuarie, însă oficialităţile catalane au decis că acestea nu se pot desfăşura în condiţii de siguranţă având în vedere pandemia de COVID-19.

Afla mai multe despre: joan laportacarles puyolandres iniestafc barcelonarevenire 

viewscnt
Articole similare