Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta l-a dat afară de la Barcelona! Anunţul care surprinde pe toată lumea

Joan Laporta l-a dat afară de la Barcelona! Anunţul care surprinde pe toată lumeagalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Încă o plecare importantă de la FC Barcelona. Oscar Grau, CEO-ul clubului în mandatul lui Josep Maria Bartomeu, a fost dat afară de noul preşedinte al catalanilor, Joan Laporta. Nu e prima decizie importantă pe care o ia Laport, la nivel administrativ. Avocatul catalan are şi un înlocuitor.

Joan Laporta l-a dat afară de la Barcelona! Oscar Grau, CEO-ul clubului, pus pe liber

Joan Laporta a fost ales noul preşedinte al Barcelonei la începutul lunii martie, iar până acum a luat decizii importante doar la nivel administrativ, investind în funcţii din cadrul clubului oamenii pe care i-a avut alături în campania electorală. După ce l-a dat afară pe Justin Kluivert de la conducerea La Masia, academia Barcelonei, înlocuindu-l cu Alekanko, Laporta a venit cu o nouă decizie care schimbă organigrama clubului.

Oscar Grau, omul care a ocupat poziţia de CEO al clubului în mandatul lui Josep Maria Bartomeu, a fost îndepărtat din club. Joan Laporta are şi un înlocuitor pentru Grau. Este vorba despre Ferran Reverter. El va ocupa de acum încolo poziţia de CEO al Barcelonei. Reverter era în echipa lui Joan Laporta încă din timpul campaniei electorale. Jurnalistul Sergi Sole de la Mundo Deportivo a anunţat plecarea lui Oscar Grau.

Joan Laporta a mai fost preşedintele Barcelonei între 2003 şi 2010, iar acum a ajuns din nou în funcţia de preşedinte, după ce i-a învins la alegeri pe Victor Font şi Toni Freixa.

Afla mai multe despre: oscar graujoan laportabarcelonaferran reverter 

viewscnt
Articole similare