Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta, mişcare vitală pentru viitorul Barcelonei: ”injecţie” de 500 de milioane de euro pentru gruparea catalană

Joan Laporta, mişcare vitală pentru viitorul Barcelonei: ”injecţie” de 500 de milioane de euro pentru gruparea catalană

FC Barcelona

Comentarii

Lesportiu de Catalunya anunţă că Joan Laporta a găsit soluţia pentru a putea plăti jucătorii Barcelonei.

Informaţia anunţată în premieră de ESPN începe să prindă contur. Lesportiu de Catalunya anunţă că Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a obţinut un credit de 500 de milioane de euro pentru a putea plăti toate salariile jucătorilor. O sumă atât de necesară clubului, inclusiv în contextul negocierilor dintre Barca şi Leo Messi pentru prelungirea contractului scadent în această vară.

Trebuie amintit că Josep Maria Bartomeu şi Consiliul de Administraţie de la acea vreme, nu şi-au putut permite prima plată a sezonului şi au trebuit să o amâne până când au obţinut lichidităţi.

”Marea reformă din jurul Barcelonei continuă sub îndrumarea noului preşedinte, Joan Laporta” scrie sursa citată, care anunţă şi un audit pentru a determina situaţia reală a entităţii. Clubul a asigurat un împrumut de 500 de milioane de euro pentru a refinanta o parte din aceasta datorie, deja existentă. Entitatea care va ajuta clubul ar fi se pare Goldman Sachs.

Fondul american de investiţii a oferit clubului condiţii excelente. ”Mult mai bine decât ar putea oferi orice bancă”, scrie sursa citată.

Afla mai multe despre: joan laporta 

viewscnt
Articole similare