Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta, noi precizări despre transferul lui Erling Haaland. ”Săgeţi” către fosta conducere: ”O voi recunoaşte”

Joan Laporta, noi precizări despre transferul lui Erling Haaland. ”Săgeţi” către fosta conducere: ”O voi recunoaşte”

La Liga

Comentarii

Joan Laporta, preşedintele de la FC Barcelona, a oferit noi detalii despre transferul lui Erling Haaland, superstarul celor de la Borussia Dortmund.

FC Barcelona, cu mari probleme de ordin financiar, a fost activă pe piaţa transferurilor în această iarnă. Ferran Torres, Adama Traore şi Pierre-Emerick Aubameyang sunt fotbaliştii aduşi pe Camp Nou în fereastra de mercato recent încheiată.

Dar marea ţintă rămâne Erling Haaland, pe care speră să îl achiziţioneze în perioada de vară. La acel moment, atacantul norvegian va putea fi cumpărat cu 75 de milioane de euro, valoarea clauzei sale de reziliere.

Pe lângă respectiva sumă de bani, agentul Mino Raiola cere un comision uriaş: 40 de milioane de euro.

Joan Laporta, preşedintele catalanilor, a vorbit din nou despre lovitura pe care vrea să o dea în viitoarea perioadă de mercato.

Laporta a explicat că dacă va fi de acord să plătească atâţia bani impresarului, atunci îşi va asuma acest lucru. De asemenea, liderul celor de pe Camp Nou, a precizat că, în trecut, pe vremea lui Josep Maria Bartomeu, fostul preşedinte al clubului, se ascundeau plăţile reale făcute către impresari.

Joan Laporta a precizat ce va face cu privire la transferuri faţă de predecesorul său

"Ceea ce n-o să facem, cu siguranţă, este să plătim fără motiv. Nu vom plăti pentru un concept care este fals. Nu voi încerca să fac plăţi disproporţionate. Vorbiţi despre un transfer care presupune comisioane exagerate.

În trecut, s-a întâmplat ca atunci când voiam să transferăm un jucător să trebuiască să plătim un anume comision. Dar, dacă o să facem acest lucru, n-o să îl ascundem. Vom încerca să îl explicăm cu maximă transparenţă.

Dacă vrem şi credem că e necesar să plătim un comision impresionant, o voi recunoaşte. Ceea ce n-o să facem este să spunem că a costat 17 milioane de euro, când în realitate s-au dat 40 de milioane de euro", a explicat Joan Laporta, conform publicaţiei spaniole Sport.

Erling Haaland este cotat la 150 de milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. În doi ani petrecuţi la Borussia Dortmund, are o medie de peste un gol/meci, respectiv 79 de goluri în 80 de meciuri. Mai are şi 21 de pase decisive.

Afla mai multe despre: barcelonajoan laportaerling haaland 

viewscnt
Articole similare