Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta, ofertă concretă pentru o mutare la nivel administrativ! Barcelona i-a pus contractul în faţă omului dorit pe Camp Nou

Joan Laporta, ofertă concretă pentru o mutare la nivel administrativ! Barcelona i-a pus contractul în faţă omului dorit pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să mute şi la nivelul conducerii tehnice, nu doar în ceea ce priveşte lotul de jucători. Catalanii vor să-i prelungească înţelegerea directorului sportiv, Ramon Planes, cel care e foarte apreciat de Joan Laporta şi noua conducere de pe Camp Nou. Planes ar urma să lucreze cu oamenii pe care-i va aduce Laporta.

Jurnalistul italian Gianluca Di Marzio a aflat că Barcelona vrea ca actualul director sportiv, Ramon Planes, să rămână în cadrul staffului administrativ al clubului. Suras citată anunţat că Laporta şi oamenii săi sunt foarte mulţumiţi de munca pe care o depune Planes şi intenţioneză să-i propună prelungirea contractului.

Momentan, însă, se pare că părţile n-au căzut la un acord pentru ca acest lucru să se întâmple, dar negocierile continuă pentru rămânerea lui Ramon Planes pe Camp Nou.

Dacă va accepta să rămână, Ramon Planes ar urma să lucreze cu Mateu Alemany şi, cel mai probabil, Jordi Cruyff, om cu care Joan Laporta negociază personal revenirea sa pe Camp Nou. De data aceasta din postura de director sportiv. Deşi s-au speculat variante precum Marc Overmars (Ajax) sau Jans Joachim Watzke (Borussia Dortmund), se pare că Planes şi Cruyff sunt numele rămase în picioare.

Afla mai multe despre: barcelonaramon planesdirector sportiv 

viewscnt
Articole similare