Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta şi-a stabilit prima ţintă în cazul revenirii la Barcelona. Un nume uriaş din istoria clubului se alătură proiectului său

Joan Laporta şi-a stabilit prima ţintă în cazul revenirii la Barcelona. Un nume uriaş din istoria clubului se alătură proiectului său

FC Barcelona

Comentarii

Presa din Spania scrie că Joan Laporta are deja un transfer aproape asigurat pentru revenirea sa la Barcelona.

Conform presei iberice, fundaşul francez Dayot Upamecano de la RB Leipzig ar fi primul transfer pe care l-ar face Joan Laporta, în cazul revenirii sale la FC Barcelona.

Laporta şi-a anunţat deja candidatura pentru funcţia de preşedinte al clubului catalan.

Carles Puyol lângă Joan Laporta

Legendarul căpitan al catalanilor ar urma să facă parte din echipa lui Joan Laporta, cel care este cotat cu cele mai mari şanse de a-l învinge pe Josep Maria Bartomeu la viitoarele alegeri.

Carles Puyol este o adevărată ”instituţie” pentru FC Barcelona. Fundaşul crescut de clubul catalana a evoluat toată cariera sa doar la Barcelona.

A debutat în 1999 la prima echipă şi a adunat apoi 593 de meciuri pentru gruparea catalană. Incepând cu 2000, Puyol a făcut parte şi din naţionala Spaniei, pentru care a evoluat în 100 de partide. Carles Puyol este campion european şi campion mondial cu naţionala iberică, iar cu FC Barcelona a cucerit 6 titluri de campion al Spaniei şi trei trofee UEFA Champions League.

Afla mai multe despre: upamecanolaportapuyol 

viewscnt
Articole similare