Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joan Laporta, transfer-bombă pentru redresarea Barcelonei: "Am toate cărţile pregătite!". Superstarul aşteptat lângă Messi

Joan Laporta, transfer-bombă pentru redresarea Barcelonei: "Am toate cărţile pregătite!". Superstarul aşteptat lângă Messi

FC Barcelona

Comentarii

Joan Laporta e gata să facă o mişcare-fulger pe piaţa transferurilor pentru redresarea Barcelonei, în cazul în care va câştiga alegerile la preşedinţia Barcelonei, care vor fi pe 7 martie. Laporta "are toată cărţile pregătite" pentru transferul lui Erling Haaland (20 de ani), o mutare menită să întărească echipa Barcelonei, greu încercată în ultimii ani, dar mai ales după plecarea lui Luis Suarez.

Joan Laporta, transfer-bombă pentru redresarea Barcelonei: "Am toate cărţile pregătite!". Erling Haaland, aşteptat lângă Messi

Barcelona a suferit o nouă umilinţă în Liga Campionilor, 1-4 cu PSG pe Camp Nou în turul optimilor de finală, iar Joan Laporta nu mai suportă situaţia prin care trece clubul catalan. Joan Laporta e principalul favorit la câştigarea alegerilor prezidenţiale de la FC Barcelona din 7 martie şi a anunţat că e gata să facă un transfer-bombă, într-un moment în care echipa blaugrana nu pare pregătită pentru o mutare de o asemenea maginitudine.

Cu toate acestea, întrebat despre transferul lui Haaland, Joan Laporta a anunţat că e pregătit să mute pe piaţa transferurilor pentru a întări echipa. "Dacă va trebui să întărim echipa, am toate cărţile pregătite să fie jucate!", a anunţat Laporta, care are o relaţie foarte bună cu Mino Raiola, super agentul lui Erling Haaland. Haaland a marcat o dublă în meciul FC Sevilla - Borussia Dortmund 2-3, în turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, miercuri.

Joan Laporta vrea încă un mandat la conducerea Barcelonei, după ce a mai fost preşedinte pe Camp Nou între 2003 şi 2010.

Erling Haaland, super golgheter de mare viitor!

La doar 20 de ani abia împliniţi, Erling Haaland a arătat calităţi care îi permit să joace la orice echipă mare din fotbalul mondial. În acest sezon, atacantul norvegian are mai multe goluri marcate decât meciuri jucate. Haaland a marcat de 25 de ori şi a livrat şapte pase de gol, în 24 de meciuri jucate în toate competiţiile acestui sezon pentru Borussia Dortmund.

În toată cariera, deşi e foarte tânăr, Erling Haaland a marcat deja 90 de goluri şi a livrat 23 de pase de gol în 136 de partide.

  • 110 milioane de euro este cota de piaţă a lui Erling Haaland în prezent, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: joan laportaerling haalandfc barcelonajoan laporta transfer erling haaland barcelona 

viewscnt
Articole similare