Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joao Felix a făcut tot posibilul să se transfere la Barcelona: ”Am renunţat la o parte importantă din salariu”

Joao Felix a făcut tot posibilul să se transfere la Barcelona: ”Am renunţat la o parte importantă din salariu”

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul portughez Joao Felix a dezvăluit că a renunţat la o "sumă importantă" de bani pentru ca transferul său de la Atletico Madrid la FC Barcelona să se poată efectua.

Recrutat de Atletico Madrid cu suma record de 126 de milioane de euro, în iulie 2019, de la formaţia Benfica Lisabona, Joao Felix a devenit între timp indezirabil la gruparea din capitala Spaniei, care l-a împrumutat în sezonul trecut la formaţia engleză Chelsea Londra.

Joao Felix a vrut să joace neapărat la Barcelona

Revenit în această vară pe Metropolitano, atacantul lusitan a fost anunţat că nu intră nici în acest sezon în vederile antrenorului Diego Simeone, fiind cedat sub formă de împrumut la FC Barcelona.

"Adevărul este că am renunţat la o sumă importantă de bani din salariu. Însă trebuia să fac o schimbare, trebuia să merg într-un loc în care să-mi pot etala fotbalul şi, aşa cum am spus anterior, am crezut mereu că acesta ar fi locul ideal.

Lucrurile merg bine şi a trebuit să fac acel efort pentru a avea bucuria să joc din nou", a declarat Joao Felix într-un interviu acordat cotidianului El Mundo Deportivo.

Fotbalistul portughez, în vârstă de 23 de ani, a avut evoluţii foarte bune de la sosirea sa la FC Barcelona. A reuşit să înscrie trei goluri şi să ofere o pasă decisivă în trei meciuri disputate.

Afla mai multe despre: joao felixbarcelonaatletico madrid 

viewscnt
Articole similare