Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Joao Felix este dorit de Guardiola la Manchester City. Acesta poate fi înlocuitorul perfect pentru Sergio Aguero

Joao Felix este dorit de Guardiola la Manchester City. Acesta poate fi înlocuitorul perfect pentru Sergio Aguero

Fotbal

Comentarii

Joao Felix a fost cumpărat pentru suma de 127 de milioane de euro de la Benfica în urmă cu 2 ani.

Sergio Aguero se pregăteşte de o despărţire de formaţia cu care a avut atâtea reuşite, iar Joao Felix de la Atletico Madrid pare cea mai bună soluţie pentru înlocuirea acestuia.

Pep Guardiola l-a folosit foarte rar pe Aguero în acest sezon iar despărţirea pare una iminentă. Chiar şi fără serviciile lui Aguero, City se descurcă excelent şi este aproape de un nou titlu în Premier League după ce s-a distanţat considerabil de urmăritoare. Barcelona este una dintre formaţiile care ar putea să îl cumpere din vară pe Aguero.

Conform celor de la Daily Mail, City este în căutarea unui înlocuitor pentru postul de atacant, iar starul celor de la Atletico Madrid, Joao Felix, este primul în lista lui Guardiola. Joao Felix a fost cumpărat pentru suma de 127 de milioane de euro de la Benfica în urmă cu 2 ani. Guardiola a dorit să îl aducă încă de atunci pe atacantul portughez la City.

Joao Felix mai are contract cu Atletico până în 2026 aşa că singura şansă pentru City de a-l aduce pe jucător este un transfer. Portughezul este cotat la 100 de milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: manchester city 

viewscnt
Articole similare