Experiențe împreună.
You are here:

Jocurile Invictus, competiţie pentru veterani înfiinţată de prinţul Harry, au fost amânate din cauza Covid-19

Jocurile Invictus, competiţie pentru veterani înfiinţată de prinţul Harry, au fost amânate din cauza Covid-19

Alte sporturi

Comentarii

Ediţia din acest an a Jocurilor Invictus, competiţie pentru veterani înfiinţată în 2014 de prinţul Harry, a fost amânată cu cel puţin un an din cauza pandemiei de coronavirus.

Jocurile erau programate în perioada 9-16 mai, la Haga.

“Analizăm acum toate opţiunile de reprogramare a Jocurilor Invictus, în funcţie de disponibilitatea facilităţilor şi resurselor necesare, în mai sau iunie 2021”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Prinţul Harry a precizat, într-un mesaj video, că decizia de amânare a fost una “incredibil de dificilă”, dar în acelaşi timp opţiunea cea mai sigură în contextul actual. El i-a încurajat pe veterani şi le-a cerut să aibă grijă de ei şi să se pregătească pentru a fi în formă maximă atunci când competiţia va avea loc.

Jocurile Invictus au fost înfiinţate de prinţul Harry cu scopul de a sprijini reabilitarea fizică şi psihică a militarilor şi veteranilor răniţi.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe