Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jocurile lui Moş Crăciun: premii importante în cazinoul Betano!

Jocurile lui Moş Crăciun: premii importante în cazinoul Betano!

Pariuri sportive

Comentarii

(P) Ho, ho, ho! Moş Crăciun vine în cazinoul Betano!

Turneul Jocurile lui Moş Crăciun începe sâmbătă, 15 decembrie, şi are premii importante. Cazinoul Betano: Peste tot, cu tine!

Bucură-te de sărbători în cazinoul Betano! Începe distracţia de sâmbătă, 15 decembrie, şi califică-te în marea finală!

Turneul Jocurile lui Moş Crăciun începe cu runda calificărilor. Între 15 şi 23 decembrie, cei mai buni 100 de jucători ai fiecărei zile vor câştiga 20 de rotiri gratuite în valoare de 4,5 lei la jocurile Starburst şi Wild Wild West şi, bineînţeles, un loc la rundele finale!

Joacă orice joc video de la NetEnt (de exemplu: Starburst, Wild Wild West, Guns n Roses, Gonzo´s Quest şi multe altele) în perioada calificărilor şi câştigă premiile noastre dacă eşti unul dintre cei mai buni 100 de jucători. Trebuie doar să joci minim 200 de runde (rotiri) cu o miză minimă de 2,5 lei şi intri, automat, în turneu!

Runda finală începe pe 25 decembrie. Dacă eşti calificat, trebuie doar să continui să joci. Ai nevoie de 500 de runde (rotiri) cu miză minimă de 2,5 lei, iar dacă pe 1 ianuarie te afli în primii 150 de jucători vei fi răsplătit cu diferite premii din totalul acestora destinat rundei finale, sau vouchere de aceeaşi valoare la un magazin foarte cunoscut de electronice. Premiile încep de la sume modice, dar dacă eşti marele câştigător vei începe 2019 cu un mare premiu în contul tău!

Iar dacă vrei o pauză din Vegas, rămâi pe Betano în noul cazinou live! Distrează-te şi mai mult la mesele de Texas Hold´Em, Ruletă sau Blackjack cu dealeri în limba română! La fel de repede poţi ajunge şi la pariurile sportive, unde poţi trăi la maxim derby-urile din Premier League, Serie A, Euroliga de Baschet şi NBA.

Petrece-ţi sărbătorile cu noul cazinou Betano. Peste tot, cu tine!

 

Afla mai multe despre: betanopublicitate 

viewscnt
Articole similare