Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jocurile Olimpice: Un fost Balon de Aur îi oferă României şanse la câştigarea unei medalii! ”După victoria împotriva Hondurasului, ar putea avea un impact la acest turneu!”

Jocurile Olimpice: Un fost Balon de Aur îi oferă României şanse la câştigarea unei medalii! ”După victoria împotriva Hondurasului, ar putea avea un impact la acest turneu!”

Jocurile olimpice

Comentarii

Naţionala condusă de Mirel Rădoi a debutat cu o victorie la Jocurile Olimpice, după ce s-a impus la Kashima, contra selecţionatei din Honduras, scor 1-0, iar acum are şanse mari să depăşească faza grupelor.

Dacă vor mai obţine două victorii după faza grupelor, tricolorii au o şansa de a câştiga o medalie, iar Rivaldo, fostul star al Barcelonei, consideră că acest lucru este foarte posibil. 

”România ar putea avea un impact la acest turneu!”

”Jocurile Olimpice sunt mereu genul de competiţie în care echipele mai mici au tendinţa de a evolua mai bine decât te-ai aştepta. După victoria împotriva Hondurasului, România ar putea avea un impact la acest turneu şi, cine ştie, poate chiar s-ar putea lupta pentru medaliile de bronz”, a declarat fostul fotbalist brazilian. 

Brazilia a obţinut medalia de aur şi la ediţia precedentă a Jocurilor Olimpice, iar fostul câştigător al Cupei Mondiale îi vede pe conaţionalii săi favoriţi şi în acest an. 

”În opinia mea, Brazilia este favorită principală pentru câştigarea medaliilor de aur!”

”În opinia mea, Brazilia este favorită principală pentru câştigarea medaliilor de aur la aceste Jocuri Olimpice. Spun asta din perspectiva jucătorilor care iau parte la turneu. Şi în Brazilia au fost jucători care nu au putut participa.

Dar există o mare diferenţă, fiindcă Brazilia este o ţară mult mai mare cu mulţi jucători talentaţi din care s-a putut forma un lot. Nu este cazul şi în România, aşa că echipa olimpică a României ar putea să sufere fără câteva nume importante şi fără oportunitatea de a le înlocui cum trebuie, a completat Rivaldo.  

Afla mai multe despre: românia-rivaldo-jo 

viewscnt
Articole similare