Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Johansson recunoaşte că sunt probleme serioase la CSM Bucureşti: "E jobul meu să încerc să fac asta aici"

Johansson recunoaşte că sunt probleme serioase la CSM Bucureşti: "E jobul meu să încerc să fac asta aici"

Handbal

Comentarii

Antrenorul suedez Per Johansson a declarat că CSM Bucureşti este favorită în meciul de astăzi cu Metz, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, dar cu condiţia ca spiritul de echipă să prevaleze individualităţilor din echipă.

''Vom înfrunta o echipă franceză puternică, Metz. Forţa lor stă în buna organizare, în disciplină, nu au făcut cadouri în meciurile jucate până acum. Au un playmaker foarte bun, Zaadi (Deuna - n.r.), şi interul drept Gros (Ana - n.r.) este puternic, dar de asemenea poate fi pentru noi un avantaj. Ştim că sunt foarte disciplinate, dar noi suntem pregătiţi pentru ele, pentru că nu sunt jucătoare imprevizibile.

CSM are un bagaj plin de lucruri bune, avem mari capacităţi, dar randamentul echipei nu este la maxim şi jobul meu este să încercăm să atingem randamentul deplin. Poate  nu vom fi la un randament de 100%, dar cu siguranţă în timpul meciului vom încerca să-l atingem. Toată lumea ştie că CSM are jucătoare foarte bune şi de asta sunt aici. Nu pot să le învăţ prea mult handbal într-o săptămână, dar le pot da energia, pasiunea mea, le pot da instrumente să colaboreze mai bine, să joace mai bine împreună. Cred că asta e principalul meu obiectiv. Aşa a fost şi anul trecut.

Sunt jucătoare foarte bune, fiecare dintre ele, dar ca să formezi o echipă trebuie să faci lucrurile corecte şi ăsta e jobul meu'', a declarat antrenorul Per Johansson la conferinţa oficială de presă de joi.

Afla mai multe despre: handbalcsm bucurestiper johanssonmetzliga campionilor 

viewscnt
Articole similare