Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

John Ene îşi asumă înfrângerea cu FC Argeş! Ultimele detalii de la Clinceni: ''Falub mi-a spus că nu mai crede şi s-a retras''

John Ene îşi asumă înfrângerea cu FC Argeş! Ultimele detalii de la Clinceni: ''Falub mi-a spus că nu mai crede şi s-a retras''
Comentarii

Formaţia FC Argeş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Academica Clinceni, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

John Ene, tehnicianul interimar al celor de la Academica Clinceni, a vorbit despre partida pierdută contra lui FC Argeş, dar şi despre viitorul clubului ilfovean.

"Da, sunt super mulţumit de evoluţia echipei, de atitudine. Am avut şi ocazii, eu cred că am făcut faţa unui meci greu. Ne-am apărat şansele foarte corect, iar rezultatul nu a fost unul dur, chiar dacă multă lume se aştepta aşa. Din punctul meu de vedere la golul nostru anulat a fost ofsaid, la golul lor am văzut că e destul de clar.

Ureche a fost astăzi excepţional pentru noi. Jucătorii au înţeles ce se întâmplă. În viitor, cu anumite transferuri, speră să formăm un lot mai bun şi să vedem ce putem face. Poate cu venirea unui nou antrenor sperăm să ieşim din situaţia asta.

Domnul Falub mi-a spus că nu mai crede în situaţia care este acum şi mai bine se retrage. Ne-a urat succes, eu am rămas într-o relaţie bună cu el. Nu cred că putem ţine acest ritm, fiindcă intervine oboseală, sunt jucători tineri. Dar, dacă facem câteva transferuri, echipa poate progresa foarte mult.

E greu de spus ce aşteptăm de la meciul cu FCSB. Putem să ţinem un ritm, cât de cât. Stilul lor de joc e diferit faţă de cel al lui FC Argeş. Venim după un consum fizic enorm pe care l-au depus aceşti copii. Sperăm să ne apropiem, date fiind capacităţile noastre", a spus John Ene după meci. 

FC Argeş ocupă locul 8 în clasament, cu 34 de puncte, în timp ce Academica Clinceni este pe 16, cu 11 puncte. Lider este CFR Cluj, care are 60 de puncte.

Au evoluat următoarele echipe:

FC Argeş: Greab – Dobrosavlevici (Isfan ’46), Turda, Boldor, Latovlevici – Viana, Meza Colli, Rainov (Şerban ’58), Cr. Dumitru – Arias (Tănase ’58), Fatai (Dumitraşcu ’78). Antrenor Andrei Prepeliţă;

Academica: Ureche – Holzmann, Sterian, Ştefan – Dumitrache, R. Ion, Moulin, Obedeanu (Cristea ’88), C. Ioniţă (Lis ’80) – Longher (Dima ’67), Ruben Goma (Melniciuc ’46). Antrenor John Ene;

Afla mai multe despre: academica clincenifc argeşjohn ene 

viewscnt
Articole similare