Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

John Terry se apucă de antrenorat! Va fi secund la un club de tradiţie din Anglia

John Terry se apucă de antrenorat! Va fi secund la un club de tradiţie din Anglia

Campionate

Comentarii

Clubul din liga a doua engleză Aston Villa a anunţat numele noului antrenor, Dean Smith, care îl înlocuieşte pe Steve Bruce. Numirea lui Dean Smith la conducerea tehnică a formaţiei pune capăt speculaţiilor privind venirea ca antrenor la Birmingham a fostului internaţional francez Thierry Henry.

În vârstă de 47 de ani, Smith a mai pregătit echipele Walsall şi Brentford. El şi-a reziliat contractul cu Brentford, pentru a o prelua pe Villa.

La Birmingham, Dean Smith va fi ajutat de fostul internaţional englez John Terry. În vârstă de 37 de ani, fostul căpitan al naţionalei Angliei şi al echipei Chelsea a anunţat, duminică seară, că se retrage din activitatea de fotbalist.

Odată cu anunţarea lui Smith şi a lui Terry, Villa a angajat şi un nou director sportiv, pe fostul fotbalist spaniol Jesus Garcia Pitarch, în vârstă de 54 de ani.



Cu o lungă prezenţă în Premier League, Aston Villa a retrogradat în Championship la finalul sezonului 2015/2016. Sezonul trecut, echipa de pe Villa Park a fost foarte aproape de revenirea în prima ligă, dar a pierdut barajul de promovare cu Fulham.

În această ediţie, Aston Villa ocupă locul 15 cu 15 puncte, după 12 etape, fiind la şase puncte de locurile retrogradabile. Din acest motiv, Steve Bruce, 57 de ani, a fost dat afară, la 3 octombrie.

Brentford, fosta echipă a lui Smith, este pe locul 7, cu 18 puncte.

Afla mai multe despre: john terryaston villadean smith 

viewscnt
Articole similare