Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jordan Henderson şi-a prelungit contractul cu FC Liverpool

Jordan Henderson şi-a prelungit contractul cu FC Liverpool

Liverpool

Comentarii

FC Liverpool a anunţat oficial prelungirea contractului lui Jordan Henderson, capitanul grupării de pe Anfield Road.

Henderson va rămâne pe Anfield încă 7 ani anunţă şi BBC: "Parcă n-a trecut atât de mult de când am semnat primul meu contract aici, însă multe s-au întâmplat între timp. A fost o călătorie în care am progresat şi mă bucur foarte mult de timpul petrecut aici. Nu există un alt loc pe această lume unde aş vrea să joc fotbal şi vreau să rămân aici cât mai mult timp posibil. Mă simt privilegiat că fac parte din istoria acestui club grandios şi sper ca aventura să continuie!" a declarat pentru site-ul oficial al clubului englez, Jordan Henderson, la scurt timp după parafarea noii înţelegeri.

Henderson a ajuns la Liverpool în vara lui 2011 de la Sunderland, iar până în prezent a strâns 283 de meciuri pentru "coromorani" şi a marcat 24 de goluri. Iniţial, Jordan a fost vice-căpitan pe perioada cât Steven Gerrard era liderul fromaţiei de pe Anfield, dar după plecarea sa a devenit noul căpitan al echipei.

Jordan Henderson a împlinit 28 de ani în iunie şi este titular de drept şi în naţionala Angliei, cu care a ajuns până în semifinalele Cupei Mondiale din Rusia. 44 de selecţii are Henderson pentru echipa reprezentativă.

Afla mai multe despre: jordan hendersonfc liverpool 

viewscnt
Articole similare