Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jorge Costa, antrenorului celor de la Gaz Metan, extrem de fericire după victoria cu Viitorul. "A fost incredibil! Am luptat ca o adevărată echipă"

Jorge Costa, antrenorului celor de la Gaz Metan, extrem de fericire după victoria cu Viitorul. "A fost incredibil! Am luptat ca o adevărată echipă"

Fotbal

Comentarii

Gaz Metan a reuşit o victorie extrem de importantă, sâmbătă seara, pe teren propriu, împotriva celor de la Viitorul Constanţa, scor 1-0, iar antrenorul medieşenilor, Jorge Costa, este extrem de încântat.

Chiar dacă nu este pe deplin mulţumit de jocul prestat de elevii săi ,Jorge Costa, este încântat de cele trei puncte câştigate, extrem de importante în economia clasementului. În schimb, portughezul nu a negat conflictul cu Ronaldo Deaconu, unul dintre cei mai importanţi jucători ai echipei sale, însă nu a vrut să intre în detalii

"Nu a fost cel mai frumos meci pe care l-am făcut, dar cred că e normal când faci foarte multe schimbări. Când vii după 4 înfrângeri, duci lipsă de încredere. Nu am jucat prea bine, dar am jucat ca o echipă. Am luptat împreună, ne-am sprijinit unul pe celălalt, a fost incredibil, sunt fericit pentru că echipa mea s-a întors. (De ce v-aţi decis să nu jucaţi cu Deaconu?) Am câştigat meciul, nu? Ceea ce se întâmplă în club, trebuie să rămână în interiorul clubului şi să se rezolve în interiorul clubului. Din păcate, în România şi în fotbal, uneori nu este posibil să faci asta, dar asta este ideologia mea în viaţă. (Despre transferuri) Vom vedea ce ne oferă piaţa. Dacă este posibil, vom face transferuri. Dar eu sunt fericit cu jucătorii pe care îi am. Dacă vor rămâne aceşti jucători, voi merge cu ei până în pânzele albe. Dar dacă este posibil să mişcăm ceva, o vom face", a declarat Jorge Costa, la finalul partidei cu Viitorul.

După 15 runde, Gaz Metan este pe locul 10, cu 16 puncte.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare