Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jorge Costa, nemulţumit şi el de arbitraj: ”Nu sunt fericit cu acea decizie. Am văzut faza, e clar!” Portughezul, mesaj pentru elevii săi: ”Prima repriză a fost un exemplu despre ce nu ar trebui să facem”

Jorge Costa, nemulţumit şi el de arbitraj: ”Nu sunt fericit cu acea decizie. Am văzut faza, e clar!” Portughezul, mesaj pentru elevii săi: ”Prima repriză a fost un exemplu despre ce nu ar trebui să facem”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Sergiu Buş din penalti, în minutul 90.

 
”Nu am fost mulţumit de prima repriză, cred că am respectat prea mult echipa asdversă. Consider că am pierdut 45 de minute. Sunt foarte mulţumit de repriza a doua, echipa mi-a dat  încredere pentru viitor”
a explicat Jorge Costa, antrenorul gazdelor, la finalul partidei.

La fel ca Ronaldo Deaconu şi Buzbuchi, tehnicianul portughez a acuzat şi el arbitrajul lui Colţescu: ”Da, nu sunt fericit cu acea decizie. Am văzut-o, cred că este clar. Dar nici noi nu am fi meritat să câştigăm după cum ne-am prezentat în prima repriză, însă, în final, la cum a decurs meciul, nu meritam nici să pierdem” a mai spus el.

”Ceea ce am văzut în repriza a doua este echipa mea. Iar în prima parte... ei, nu este uşor. Nu am fost uşor cum am început, cred că am respectat pra mult oponentul. Am avut câţiva jucători care au tremurat un pic, iar la pauză le-am cerut să uite rezultat şi să joace. Să fie mai agresivi, să lupte mai mult şi să facă lucrurile pe care eu ştiu că sunt capabili să le facă. Şi au făcut asta. Îmi este foarte greu să fiu aici după ce am pierdut cu 3-2, în condiţiile în care am pierdut. Unul dintre lucrurile pe care le spun jucătorilor este că noi construim ceva. Le-am spus la pauză că noi construim ceva. Aşa că trebuie să avem... nu am să spun cuvântul pe care l-am folosit fiindcă nu este unul politicos, dar trebuie să avem asta pentru a creşte. Dacă ne temem să creştem, vom rămâne la acest nivel şi eu nu vreau asta. Vreau ca această echipă să crească. Dacă greşim este ok. Azi vom face greşeli, mâine vom încerca să facem mai puţine greşeli, apoi, poate, nu vom mai face deloc greşeli.  Aşa este. Când vrei şi ştii ce vrei să fii la final. Ştiu unde să fiu la final, dar pentru asta trebuie să creştem. Prima repriză a fost un exemplu despre ce nu ar trebui să facem.” a mai declarat fostul mare fotbalist portughez.

El a explicat şi schimbările făcute în acest meci, inclusiv cea a lui Luis Niţu, înlocuit după ce a obţinut un penalty: ”Am avut planul meu înaintea meciului, apoi celelate lucruri au venit cu jocul. Erau deja gata să intre. Azi jucat mai bine în repriza a doua. Am marcat un gol, am avut şanse să mai marcăm şi nu voi schimba doar pentru că vreau să schimb ceva sau să nu pierd. Nu! Am simţit că, mai ales în ultiemel 15 minute, meciul era mai mult pentru noi deâct pentru adversar. Îmi fac meseria, fac tot ce este mai bun şi finalul poveştii” a încheiat Costa.

FCSB a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a XI-a a Ligii I. Golul victoriei a fost marcat de Sergiu Buş din penalti, în minutul 90. Pentru Gaz Metan au marcat Deaconu '16 (penalti) şi Valente '60, în timp ce pentru FCSB au punctat Olaru '11 şi '31 şi Buş '90 (penalti).

Afla mai multe despre: jorge costa 

viewscnt
Articole similare