Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jorge Costa vrea să ajungă în play-off cu Gaz Metan. Echipa antrenată de portughez a învins-o pe Voluntari cu 2-0 VIDEO

Jorge Costa vrea să ajungă în play-off cu Gaz Metan. Echipa antrenată de portughez a învins-o pe Voluntari cu 2-0 VIDEO

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Jorge Costa a declarat după meci mau multe lucruri despre victoria din această seară, despre echipa sa şi despre obiectivul pe care îl are acesta.

Jorge Costa vrea să ajungă în play-off cu Gaz Metan

Gaz Metan Mediaş a învins-o pe Voluntari în primul meci al returului din Liga 1. Echipa antrenată de Jorge Costa a reuşit să câştige cu scorul de 2-0 în faţa adversarilor din etapa cu numărul 16 din campionat.

După meci antrenorul portughez a făcut câteva delaraţii despre victoria echipei sale, a vorbit despre echipa sa şi despre obiectivele pe care le are cu Mediaş, unul dintre acestea este de a ajunge în play-off-ul Ligii 1, lucru pe care îl crede posibil.

"Am făcut totul pentru a câştiga acest meci. Am avut câteva ocazii de a marca în prima repriză, dar trebuie să le arătăm respect adversarilor. Ştiam dinaintea meciului că va fi un meci foarte greu.

"Partea bună este că am crezut până la final, ne-am păstrat organizarea timp de 90 de minute. Cred că a fost un rezultat corect. Suntem fericiţi. Nu a fost un meci foarte bun, dar toate meciurile pe care le-am văzut la TV, după pauză, au fost la fel.", a spus Jorge Costa despre victoria din această seară.

"Acum toate echipele au nevoie de puţin timp pentru a-şi recupera forma. Nu a fost o pauză lungă, dar destul cât să pierzi în unele aspecte. Ne-a fost şi dificil să ne programăm meciuri amicale. Deci cred că toate echipele au nevoie de ceva timp pentru a reveni în formă.

Din fericire, ne descurcăm foarte bine în defensivă. Mai mult decât faptul că nu am primit gol în ultimele două meciuri contează că ambele adversare şi-au creat foarte puţine ocazii. Înseamnă că lucrăm bine ca echipă.", a mai spus antrenorul portughez.

Jorge Costa a mai vorbit după meci şi despre şansele foarte mari ale lui Cardoso de a pleca de la echipă.

"Sincer, nu pot să vă spun ceva 100%, aşa că mai bine nu spun nimic. Dar, din experienţa mea în fotbal, la ce se întâmplă acum, cred că va fi, nu imposibil, dar foarte dificil să îl păstrăm pe Cardoso.", a declarat Costa.

Despre play-off Jorge Costa a spus că este unul dintre obiectivele sale.

"Ştiţi ce le-am spus juctorilor înaintea meciului? Că sunt lucruri pe care le pot controla şi lucruri pe care nu le pot controla. Ceea ce pot controla sunt jucătorii mei de la Gaz Metan. Apreciez dacă alte echipe ne vor ajuta, dar în primul rând trebuie să ne facem noi treaba.

"De la început am fost sincer, nu m-am ascuns că vreau să termin în primele şase. Dacă o vom putea face, nu ştiu. Dar vom munci din greu să o facem.

"Dar nu e un obiectiv stabilit de club...este obiectivul meu personal. Dacă aş fi venit aici doar ca să mă bucur de ninsoare, atunci aş pleca acum acasă. Acesta este obiectivul meu, toată viaţa am fost aşa, şi voi lupta. Partea bună este că nu lupt singur.", a adăugat antrenroul lui Gaz Metan.

Gaz Metan este pe locul 8 în Liga 1 şi are 19 puncte în cele 16 etape.

Afla mai multe despre: gaz metan jorge costa 

viewscnt
Articole similare