Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Morinho, izbucnire nervoasă la conferinţa de presă, după ce a fost eliminat de Leipzig: ”Vrei să facem un exerciţiu de imaginaţie?”

Jose Morinho, izbucnire nervoasă la conferinţa de presă, după ce a fost eliminat de Leipzig: ”Vrei să facem un exerciţiu de imaginaţie?”
Comentarii

Jose Mourinho a fost eliminat din optimile Champions League după ce a pierdut cu 4-0 la general în faţa lui RB Leipzig. Managerul lui Tottenham dă vina pe accidentări.

Tottenham, echipă care anul trecut a jucat finala Ligii Campionilor, n-a putut să treacă în acest sezon de faza optimilor. Jose Mourinho a avut serioase probleme cu RB Leipzig, care a câştigat cu 3-0 în retur şi s-a calificat astfel cu 4-0 la general. La conferinţa de presă, Jose Mourinho a fost întrebat dacă lotul pe care-l are la dispoziţie are nevoie de o restructurare în vară. Managerul portughez a negat şi spune că are deja un lot bun, dar jucătorii importanţi lipsesc:

”(n.r. întrebată dacă Tottenham are nevoie de o restructurare masivă a lotului) Nu cred. În vară, cu excepţia cazului în care se întâmplă ceva în timpul vacanţei sau la EURO, când vom începe campionatul îi vom avea pe Sissoko, Kane, Son, Bergwijn şi pe Ben Davies”, a declarat Jose Mourinho, citat de BBC.

Întrebarea care l-a enervat pe Mourinho, după ce a fost eliminat de Leipzig

Jurnaliştii aflaţi în sală au încercat să afle dacă la Tottenham sunt şi alte probleme în afara de cele provocat de accidentări. A fost momentul în care Jose Mourinho s-a enervat şi a izbucnit:

”Vrei să vorbesc despre alte lucruri, când este evident că problemele se acumulează din cauza accidentărilor. Putem face un exerciţiu mental. Imaginaţi-vă că Leipzig ar fi jucat fără Sabitzer, Schick şi Werner. Vrei să-ţi imaginezi Liverpool fără Salah, Mane, Henderson, Firmono? Barcelona fără Griezmann, Messi, Suarez, Pique? Vrei să încercăm acest exerciţiu cu toate echipele din lume? Cred că orice echipă s-ar chinui, e simplu. Putem face faţă trei sau patru meciuri, nu putem face faţă trei sau patru luni. Toţi jucătorii de pe banca lui Leipzig ar avea loc în echipa mea, în acest moment”, a mai spus Mourinho.

Tottenham, out din Champions League şi în sezonul următor?

Situaţia pe care o londonezii o au în campionat este dezastruoasă. Tottenham ocupă în acest moment locul 8 în clasament, la 7 puncte de primul loc care asigură prezenţa în Liga Campionilor. Mai sunt 8 etape până la finalul sezonului din Premier League, dar şansele ca Tottenham să prindă măcar locul 4 sunt extrem de mici. O recunoaşte şi Mourinho:

”Cu echipa pe care o avem în acest moment, va fi foarte dificil să ne calificăm anul viitor în Liga Campionilor, deoarece problemele nu vor dispărea mâine. Vom lupta până la sfârşit”, a mai spus Mourinho.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare