Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho a aflat că un englez a refuzat să execute un penalty în finala de la EURO 2020: "Mi s-a spus". Cele trei vedete de la care avea aşteptări

Jose Mourinho a aflat că un englez a refuzat să execute un penalty în finala de la EURO 2020: "Mi s-a spus". Cele trei vedete de la care avea aşteptări

EURO 2020

Comentarii

Antrenorul de la AS Roma, Jose Mourinho, a comentat finala de la EURO 2020, Italia - Anglia, şi a aflat câteva informaţii interesante despre ce s-a întâmplat la loviturile de departajare.

Jose Mourinho, despre finala EURO 2020

Rashford, Sancho şi Saka au ratat la loviturile de departajare, iar cei trei au fost victimele insultelor rasiste din partea anumitor fani englezi. Mourinho susţine că lista exectuanţilor a suferit modificări. „Cred că este prea mult pentru un copil (n.r. - Saka) să aibă totul pe umerii săi în acest moment, dar nu ştiu. Trebuie să fac asta, să-l întreb pe Southgate de ce se întâmplă, adesea, ca jucătorii care ar trebui să fie acolo să nu fie acolo, jucătorii care ar trebui să fie acolo, să fugă de responsabilitate”, a spus fostul tehnician al lui Manchester United şi Chelsea pentru Talk Radio. 

"The Special One" a aflat că cel puţin un fotbalist englez a refuzat să execute. Nu i-a dezvăluit numele, dar i-a amintit pe Stones, Shaw şi Sterling.

„Nu mă întreba pe cine, pentru că nu-ţi spun, dar mi s-a spus sută la sută că un jucător ar fi trebuit să execute un penalty şi a refuzat. Deci, uneori, aceste situaţii se întâmplă şi oamenii sinceri precum Gareth nu expun jucătorul. Unde era Raheem Sterling? Unde era John Stones? Unde era Luke Shaw? De ce nu au rămas pe teren Jordan Henderson sau Kyle Walker? Dar ca Saka să aibă destinul unei ţări pe umeri... Cred că este prea mult. Bietul Saka, îmi pare foarte rău pentru el”, a adăugat Mourinho. 

Anglia, învinsă la loviturile de departajare în finala EURO 2020

Echipa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 4-3 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Pentru englezi a deschis scorul Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro.

Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile).

La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1. La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho.

Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

 

Afla mai multe despre: euro 2020sakajose mourinhoitalia anglia 

viewscnt
Articole similare