Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho a pus ochii pe unul dintre cei mai buni fotbalişti din Premier League! Preţul piperat pe care Spurs va trebui să-l plătească

Jose Mourinho a pus ochii pe unul dintre cei mai buni fotbalişti din Premier League! Preţul piperat pe care Spurs va trebui să-l plătească

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho a ochit un portar din Premier League şi l-a pus în capul listei de transferuri la Tottenham, în cazul în care Spurs rămâne fără unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani, Hugo Lloris (34 de ani). Goalkeeperul francez e pe radarul lui PSG şi ar putea pleca de la Londra în vara lui 2021, fiind dorit la Paris de fostul său antrenor, Mauricio Pochettino.

Mourinho e conştient de faptul că Lloris e dorit la PSG şi nu vrea să rămână descoperit în cazul în care francezul va pleca. Astfel, l-a trecut în capul listei de transferuri pe Nick Pope (28 de ani), goalkeeperul lui Burnley şi unul dintre cei trei portari din anturajul naţionalei Angliei. Site-ul fichjes.net, care citează publicaţia britanică Lancashire Live, susţine că Tottenham ştie deja ce preţ trebuie să achite pentru Nick Pope.

Marea problemă pentru Tottenahm e că s-ar putea să aibă concurenţă pentru transferul lui Nick Pope, care face un sezon excelent cu Burnley în Premier League. Mai mult, preţul pe care-l cere gruparea engleză în schimbul lui Pope nu e unul deloc de neglijat. Potrivit sursei citate, Burnley nu va accepta sume mai mici de 55 de milioane de euro, dar asta nu înseamnă că Tottenham va plăti această sumă, fiind cunoscut ca un club bun negociator.

Nick Pope e titularul incontestabil din poarta lui Burnely, pentru care a jucat în 25 de meciuri în acest sezon, în toate competiţiile. Din cele 25 de partide, în nouă a reuşit să nu primească gol. Goalkeeperul britanic mai are contract cu Burnley până în 2023, clubul având şi opţiune de prelungire pe încă un sezon, până 2024. Astfel, Burnley nu e forţată să-l vândă cu  orice preţ pe Nick Pope.

  • 12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Nick Pope în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: nick popetransfertottenhamjose mourinhopremier league 

viewscnt
Articole similare