Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho a răbufnit după înfrângerea lui Tottenham: "Aţi văzut de ce nu joacă unii fotbalişti". Cum şi-a "pedepsit" jucătorii

Jose Mourinho a răbufnit după înfrângerea lui Tottenham: "Aţi văzut de ce nu joacă unii fotbalişti". Cum şi-a "pedepsit" jucătorii
Comentarii

Tottenham a pierdut cu 0-1 în faţa belgienilor de la Royal Antwerp, iar Mourinho a declarat după meci că le-a pregătit chiar o pedeapsă jucătorilor săi.

Tottenham nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor şi a cedat surprinzător în deplasarea din Belgia, din etapa a doua a grupelor Europa League. Înfrângerea împotriva celor de la Antwerp l-a supărat pe Jose Mourinho, care şi-a exprimat nemulţumirea imediat după meci.

"Jocurile proaste merită rezultate proaste. Sper că toţi din acest autocar sunt la fel de supăraţi ca mine. Vineri, la 11:00, toată lumea la antrenament" , fost mesajul postat de Mourinho pe pagina personală de Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bad perfomances deserve bad results. Hope everyone in this bus is as upset as I am. Tomorow 11 AM training.

O postare distribuită de Jose Mourinho (@josemourinho) pe

"Mi-ar fi plăcut să fac 11 schimbări la pauză. Nu am făcut cinci pentru că îmi era teamă că vor urma 45 de minute lungi. Există un singur vinovat, eu, pentru alegerea titularilor" , a mai spus Mourinho după meci.

Mourinho, supărat pe Dele Alli

E clar că jucătorii lui Tottenham l-au dezamăgit pe Mourinho, în special Dele Alli. Mijlocaşul englez a avut una dintre cele mai slabe evoluţii, astfel că a fost schimbat la pauză de managerul portughez.

După venirea sa la club, Jose Mourinho şi-a pus mari speranţe în Alli, însă, după un start foarte bun, fotbalistul lui Tottenham a început să dezamăgească.

"Înainte de fiecare meci, mă întrebaţi de ce anumiţi jucători nu evoluează. Sau de ce nu prind lotul. Poate că acum, pentru câteva săptămâni măcar, nu o să mai primesc această întrebare. Aţi văzut în această seară răspunsul" , a declarat Mourinho, cu trimitere la Dele Alli.

  • 52 de milioane de euro valorează Dele Alli, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare