Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho a răbufnit înaintea meciului cu Fulham: "Hai să nu fim egoişti şi să jucăm fotbal". Ce l-a supărat pe managerul lui Tottenham

Jose Mourinho a răbufnit înaintea meciului cu Fulham: "Hai să nu fim egoişti şi să jucăm fotbal". Ce l-a supărat pe managerul lui Tottenham

Premier League

Comentarii

Mourinho a etichetat ca ''neprofesionistă'' decizia Premier League de a amâna meciul Tottenham - Fulham din 30 decembrie, din cauza unui focar de infecţie cu COVID-19 în lotul lui Fulham.

Astfel, meciul care nu a mai avut loc la finalul lunii trecute se va juca miercuri, o decizie luată rapid de Premier League pentru a compensa amânarea partidei programate inţial între Tottenham şi Aston Villa, din cauza numărului mare de jucători infectaţi în lotul clubului din Birmingham.

Antrenorul lui Fulham, Scott Parker, susţine că anunţul că a avut doar 48 de ore pentru a pregăti meciul cu Tottenham a fost scandalos, însă Mourinho este de altă părere.

''Vrem să încheiem acest sezon sau nu? Vrem ca fotbalul să continue sau nu? Vrem să fim singura ţară din Europa fără fotbal sau nu? Vrem să avem o campioană la finalul sezonului, o câştigătoare a Cupei Angliei, cu retrogradare, la fel ca în Europa sau nu? Dacă vom fi toţi egoişti şi vrem situaţia perfectă pentru noi înşine, va deveni foarte dificil pentru Premier League să fie minunată pentru toată lumea, asta e clar'', a spus Mourinho.

Portughezul nu a arătat nicio simpatie pentru Fulham, care a jucat sâmbătă, tot la Londra, cu Queens Park Rangers, 120 de minute în Cupa Angliei: ''Am jucat 11 meciuri mai multe decât Fulham în acest sezon, am jucat câte trei meciuri în fiecare săptămână, chiar patru într-o anumită săptămână. Fulham a jucat sâmbătă la Londra cu QPR, a avut duminică, luni, marţi timp să se pregătească. Dacă ei vin la meci cu jumătate de echipă, voi fi primul care îşi va cere scuze şi va admite că a jucat cu un avantaj. Dacă vin cu cea mai bună echipă, însă, ei ar trebui să ne ceară scuze. Hai să jucăm fotbal, să protejăm industria noastră, imaginea noastră şi hai să jucăm fotbal''.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare