Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho a recunoscut ofertele venite pe adresa sa. De ce a ales până la urmă Tottenham

Jose Mourinho a recunoscut ofertele venite pe adresa sa. De ce a ales până la urmă Tottenham

Premier League

Comentarii

Tottenham a disputat primul meci cu Jose Mourinho în calitate de manager. Formaţia din Nordul Londrei a câştigat derby-ul local cu West Ham United. La final, portughezul a recunoscut că a avut şi alte oferte înainte să semneze cu Spurs

Heung Min Son a marcat primul gol al noii ere Mourinho. Sud-coreeanul a pasa apoi decisiv pentru golul doi al celor de la Spurs, reuşită semnată de brazilianul Lucas Moura.

După pauză, golgheterul Harry Kane a majorat avantajul oaspeţilor la 3-0. A fost momentul în care Tottenham a luat piciorul de pe acceleraţie şi le-a permit gazdelor să revină în meci. Antonio şi Ogbonna au marcat golurile echipei lui Manuel Pellegrini, un tehnician care resimte însă o presiune din ce în ce mai mare.

La finalul partidei, Jose Mourinho a vorbit pentru prima dată în calitate de manager al echipei londoneze la finalul unui meci. El a confirmat printre altele că oferta primită de la Tottenham nu a fost singura venită în această perioadă: ”Am avut mai multe oferte. După ce le-am analizat pe fiecare în parte am decis că nu sunt oferte bune pentru mine. Trebuie să analizezi mereu ce e bine şi ce e rău. Procesul nu a fost unul simplu” a mărturisit Mourinho.

”Am ales un proiect în care am încredere. Cred că aici este un loc minunat datorită impactului pe care îl are clubul, datorită noului stadion, a jucătorilor. Sunt sigur că am făcut cea mai bună alegere” a mai spus tehnicianul portughez.

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare