Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho a vorbit despre telefonul primit de la Real Madrid: ”Vorbim tot timpul”

Jose Mourinho a vorbit despre telefonul primit de la Real Madrid: ”Vorbim tot timpul”

Real Madrid

Comentarii

Jose Mourinho a comentat pe marginea posibilului interes din partea celor de la Real Madrid pentru o revenire a sa pe Bernabeu.

Imediat după plecarea lui Zidane, presa engleză a scris că Florentino Perez a încercat să-l aducă înapoi la Real Madrid pe Jose Mourinho.

Portughezul s-a văzut nevoit să refuze, după ce abia semnase un contract cu AS Roma. Pe marginea acestui subiect, Mourinho a explicat: ”Dacă am discutat cu Real Madrid? Vorbesc mereu cu Real Madrid. Am prieteni apropiaţi acolo. Cu preşedintele, cu CEO-ul discut mereu. Şi sunt foarte mândru de asta. Sunt foarte fericit de fiecare dată când au succes” a explicat tehnicianul portughez.

Mourinho a pregătit-o pe Real Madrid între 2010 şi 2013, reuşind să câştige 128 din cele 178 de meciuri susţinute ca antrenor. A cucerit titlul, cu cel mai mare punctaj şi cele mai multe goluri marcate vreodată de o campioană a Spaniei, Cupa Regelui şi Supercupa Spaniei. Totodată, portughezul a calificat-o pe Real Madrid de trei ori consecutiv în semifinalele UEFA Champions League, într-o perioadă în care gruparea blanco nu reuşea să treacă de faza optimilor de finală de aproape opt sezoane.

 

Afla mai multe despre: jose mourinho 

viewscnt
Articole similare