Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho a vrut să dea lovitura şi să transfere un "diamant" de la Manchester United, dar s-a lovit de un refuz categoric. Ce fotbalist a dorit "Specialul"

Jose Mourinho a vrut să dea lovitura şi să transfere un "diamant" de la Manchester United, dar s-a lovit de un refuz categoric. Ce fotbalist a dorit "Specialul"
Comentarii

Jose Mourinho (56 de ani) a vrut să-l transfere la Tottenham Hotspur pe Mason Greenwood (18 ani), unul dintre puştii de mare perspectivă din academia lui Manchester United, dar s-a lovit de refuzul categoric al şefilor de la Old Trafford.

Într-o perioadă în care Heung-min Son (27 de ani) sau Harry Kane (26 de ani) se accidentaseră, iar Mourinho avea nevoie de un atacant, "Specialul" a încercat să-l transfere pe Mason Greenwood (18 ani) de la Manchester United. Portughezul îl cunoaşte foarte bine pe atacantul din academia clubului deoarece l-a avut sub priviri în perioada când antrena pe Old Trafford. Totuşi, antrenorul s-a lovit de refuzul categoric al şefilor lui United, care nu vor să se despartă de atacant.

Cu Ole Gunnar Solskjer sub comandă, Manchester United încearcă să aducă numai jucători englezi sau săi păstreze pe cei care sunt acum la club. Harry Maguire, căpitanul de pe Old Trafford, sau Daniel James au fost aduşi deja, iar Jadon Sancho, Harry Kane sau Jack Grealish sunt următoarele ţinte. Mason Greenwood, englez la rândul său, e unul dintre cele mai promiţătoare talente din "grădiniţa" pe Old Trafford, iar şefii nici nu vor să audă de o eventuală despărţire.

De asemenea, presa din Anglia a speculat în ultima perioadă că Greenwood ar putea intra într-o viitoare tranzacţie care să-l aducă pe Old Trafford pe Harry Kane.



Deşi are doar 18 ani, Greenwood e deja cotat la 29 de milioane de euro de specialiştii de la transfermarkt.com, după ce a marcat 14 goluri şi a livrat patru pase decisive în 1.807 minute câte a primit din partea lui Solskjaer în acest sezon, în toate competiţiile. Mason Greenwood mai are contract cu Manchester United până în 2023, cu opţiune de prelungire pe încă unul.

Afla mai multe despre: jose mourinhomason greenwoodtransfertottenhammanchester united 

viewscnt
Articole similare