Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, acord pentru transferul unui jucător de la Chelsea. Fotbalistul are ultimul cuvânt

Jose Mourinho, acord pentru transferul unui jucător de la Chelsea. Fotbalistul are ultimul cuvântgalerie foto

Serie A

Comentarii

Potrivit presei din Italia, AS Roma a ajuns la un acord pentru transferul lui Tammy Abraham de la Chelsea.

Atacantul englez ar urma să ajungă la AS Roma, potrivit jurnalistului italian, Gianluca Di Marzio. Roma a oferit 5 milioane pentru un împrumut imediat, dar va fi obligată să plătească alte 40 de milioane de euro în vara viitoare.

Potrivit ultimilor informaţii din Italia, transferul lui Tammy Abraham depinde însă de decizia jucătorului. Dorit şi de Arsenal, fotbalistul lui Chelsea ar prefera să rămână în Anglia, astfel că nu ar fi de acord cu transferul în Serie A.

Singurul argument pentru care Abraham ar fi tentat de AS Roma pare Jose Mourinho, sub comanda căruia, englezul şi-ar dori să evolueze. Pe de altă parte, Chelsea nu vrea să-şi întărească rivala locală, astfel că a acceptat imediat propunerea lui Chelsea.

Probabil că în următoarele ore, transferul lui Tammy Abraham va fi anunţat oficial, dar rămâne de văzut ce va alege atacantul englez.

Abraham (23 de ani) a crescut la Chelsea, dar a mai jucat în cariera sa la Bristol City, Swansea şi Aston Villa. Este internaţional englez din 2017 şi are un gol marcat pentru prima reprezentativă în şase meciuri. Totodată, Abraham a bifat 82 de meciuri pentru Chelsea şi a marcat 30 de goluri. El a mai punctat de 26 de ori pentru Aston Villa, de 8 ori pentru Swansea şi de 26 de ori la Bristol City. 

Afla mai multe despre: tammy abrahamjose mourinhochelseaas roma 

viewscnt
Articole similare