Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho apărat de Wayne Rooney: ”Jucătorii să se ridice la nivelul clubului”

Jose Mourinho apărat de Wayne Rooney: ”Jucătorii să se ridice la nivelul clubului”

Manchester United

Comentarii

Fotbalistul lui DC United, Wayne Rooney a sărit în apărarea fostului său antrenor de la Manchester United, Jose Mourinho. Începutul slab de sezon al ”diavolilor” i-a atras atenţia lui Rooney, dar spre deosebire de majoritatea contestatarilor, legenda lui United crede că vina aparţine jucătorilor, nu antrenorului principal.

”Este o situaţie dură pentru club. Atât pentru jucători, cât şi pentru antrenor” spune Rooney, fotbalist despre care s-a scris că nu a plecat de la Manchester United în cele mai bune relaţii cu tehnicianul portughez.

Rooney crede totuşi că nu Mourinho este vinovat pentru ceea ce se întâmplă acum în club: ”Ştiu că Mourinho primeşte multe critici, dar eu cred că este obligaţia jucătorilor să se ridice la nivelul clubului şi să arate că sunt mai buni de atât” spune legendarul fost atacant al lui Man United.

Cel mai bun marcator din istoria lui Manchester United crede că debutul slab de sezon al fostei sale echipe nu s-a produs din pricina antrenorului: ”El poate face multe, dar apoi intervin jucătorii, ei trebuie să joace. Forma lor atrage atenţia, însă Jose este o ţintă mult mai facilă pentru toată lumea” crede Wayne Rooney.

Englezul a părăsit-o pe Man United anul trecut pentru a juca un sezon la Everton. Ulterior a ales Major League Soccer şi a semnat cu DC United, unde are deja 9 goluri marcate în 16 partide. Pentru United, Rooney a evoluat în 559 de meciuri şi a marcat 253 de goluri

  • 16 trofee a câştigat Rooney cu Man United
  • 5 titluri de campion al Angliei are Wayne pe Old Trafford
  • 53 de goluri are Rooney pentru naţionala Angliei

Afla mai multe despre: jose mourinhomanchester unitedwayne rooney 

viewscnt
Articole similare