Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, aproape de o lovitură! Primul transfer pe care vrea să îl facă la Tottenham

Jose Mourinho, aproape de o lovitură! Primul transfer pe care vrea să îl facă la Tottenham

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho a fost instalat miercuri în funcţia de manager la Tottenham Hotspur şi deja a pregătit prima mutare la noua sa echipa.

Jose Mourinho i-a convins pe oficialii de la Tottenham să îl aducă pe Luis Campos, directorul sportiv de la Lille, potrivit ESPN. Cei doi, Mourinho şi Campos, au lucrat împreună şi la Real Madrid, acolo unde Campos a ocupat funcţia de scouter. 

După despărţirea de Real, Mourinho şi Campos au rămas în relaţii bune, iar tehnicianul portughez a fost în mai multe rânduri în tribună, la meciurile lui Lille, invitat fiind de Campos. 

Dar ce este special la acest Luis Campos? Ei bine, Campos a ajuns în anul 2013 la AS Monaco, acolo unde a recrutat mulţi tineri jucători, printre care Bernardo Silva, Tiemoue Bakayoko, Benjamin Mendy şi Fabinho. Toţi aceşti jucători au fost vânduţi de fosta campioană a Franţei pe bani mulţi în Premier League. 

În 2016, Campos a ajuns în funcţia actuală, director sportiv la Lille, iar obiectivul său a fost acelaşi, anume găsirea de tinere talente, pe bani puţini. Astfel, în această vară, Lille i-a vândut pe Rafael Leao (23 de milioane de euro, AC Milan) şi Nicolas Pepe (80 de milioane de euro, Arsenal), jucători aduşi de el. Totodată, francezi au revenit în acest sezon în UEFA Champions League, în mare parte datorită contribuţiei acestor jucători. 

Luis Campos este supranumit "geniul transferurilor" şi a fost dorit de-a lungul timpului de multe cluburi importante, precum Manchester United, Chelsea, Arsenal, AC Milan, Manchester City sau Real Madrid. Aceeaşi sursă menţionează că Tottenham a făcut deja o ofertă în valoare de 3 milioane de lire sterline pentru doi oameni din staff-ul lui Lille, Nuno Santos (antrenor cu portarii) şi Joao Sacramento, cel care ar urma să devină asistentul lui Mourinho. 

Afla mai multe despre: mourinhotottenhamluis campos 

viewscnt
Articole similare