Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho dă prima MARE lovitură la Tottenham! Transfer de senzaţie pentru gruparea londoneză

Jose Mourinho dă prima MARE lovitură la Tottenham! Transfer de senzaţie pentru gruparea londoneză

Premier League

Comentarii

Sosirea lui Jose Mourinho la Tottenham a alimentat şi mai mult zvonurile care dau drept posibilă o revenire a lui Gareth Bale la Londra.

Fosta sa echipă este din ce în ce mai interesată de serviciile galezului, care pentru prima dată nu respinge ideea unei reveniri în Anglia.

Bale este subiectul unui scandal imens la Madrid, după ce s-a bucurat în tricoul galezilor in faţa unui banner inscripţionat cu mesajul: "Wales. Golf. Madrid. In that order!". Mesajul a fost considerat ofensator de către fanii madrileni, care îl vor taxa probabil meci de meci de acum pe numărul lor 11.

În aceste condiţii şi profitând de sosirea lui Mourinho la Spurs, un antrenor care s-a declarat mereu un admirator al său, Gareth Bale ar urma să revină în Nordul Londrei. Informaţia publicată de OK Diario susţine că Tottenham îl va împrumuta încă din iarnă pe Bale, urmând a avea o opţiune definitivă de achiziţionare a sa.

Antrenorul Zinedine Zidane a refuzat să comenteze gestul sfidător al galezului şi a încercat să calmeze spritele deja încinse: "Cred că au apărut prea multe discuţii pe seama gestului făcut de Gareth. Cel mai important este să ne concentrăm pe latura sportivă. Fiecare are dreptul la o opinie, la o părere. Noi suntem încântaţi să avem la dispoziţie un fotbalist precum Bale. Îl voi judeca numai pe baza formei sportive" a spus francezul. Publicaţia madrilenă OK Diario susţine însă că Bale nu va mai rămâne la Real Madrid, iar interesul lui Tottenham este din ce în ce mai puternic, mai ales că Mourinho şi-l doreşte enorm pe Gareth. Portughezul a fost interesat de serviciile sale şi pe vremea când o antrena pe Manchester United, dar şi pe vremea când o antrena pe Real Madrid, iar Bale încă evolua pentru Tottenham Hotspur.

Jose Mourinho, debut cu victorie la Tottenham

Tottenham a disputat primul meci cu Jose Mourinho în calitate de manager. Formaţia din Nordul Londrei a câştigat derby-ul local cu West Ham United.

Heung Min Son a marcat primul gol al noii ere Mourinho. Sud-coreeanul a pasa apoi decisiv pentru golul doi al celor de la Spurs, reuşită semnată de brazilianul Lucas Moura.

După pauză, golgheterul Harry Kane a majorat avantajul oaspeţilor la 3-0. A fost momentul în care Tottenham a luat piciorul de pe acceleraţie şi le-a permit gazdelor să revină în meci. Antonio şi Ogbonna au marcat golurile echipei lui Manuel Pellegrini, un tehnician care resimte însă o presiune din ce în ce mai mare.

Afla mai multe despre: jose mourinhogareth bale 

viewscnt
Articole similare