Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho, două nume pe lista de transferuri pentru AS Roma! Un fotbalist de la PSG şi unul de la Barcelona, doriţi pe Olimpico

Jose Mourinho, două nume pe lista de transferuri pentru AS Roma! Un fotbalist de la PSG şi unul de la Barcelona, doriţi pe Olimpico

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho (58 de ani) a semnat cu AS Roma şi va prelua banca tehnică a echipe din capitala Italiei în vara lui 2021, după finalul actualului sezon. "Specialul" a trecut la lucru şi a început să-şi creionezez o listă de transferuri. Presa internaţională a aflat două nume de pe această listă.

AS Roma a surprins pe toată lumea când a anunţat că Jose Mourinho a fost convins să semneze pe trei ani cu echipa din "Cetatea Eternă". Italienii vor fi conduşi de "Special" în sezonul viitor, iar acesta şi-a stabilit primele ţinte pe piaţa transferurilor pentru perioada de mercato care se va deschide în vară.

Potrivit site-ului fichajes.net, Jose Mourinho îi are pe lista de transferuri pe Pablo Sarabia (28 de ani) de la PSG şi pe Francisco Trincao (21 de ani), fotbalistul Barcelonei. Sursa citată scrie că aducerea lui Sarabia pe Olimpico ar urma să coste 20 de milioane de euro. Sarabia a jucat 34 de meciuri, a marcat o dată şi a livrat patru pase de gol în toate competiţiile acestui sezon pentru PSG.

În ceea ce-l priveşte, despre Trincao nu s-a scris nicio sumă de transfer, însă e greu ca acesta să prindă loc în actuala echipă a Barcelonei, iar catalanii ar putea profita şi să obţină profit cu plecarea sa. Portughezul comparat cu Cristiano Ronaldo a strâns 1.214 minute în 40 de meciuri la formaţia catalană şi a marcat trei goluri, livrând şi două assist-uri.

Afla mai multe despre: jose mourinhotransferurias romasarabiatrincao 

viewscnt
Articole similare