Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho i-a semnat sentinţa unui "greu" de la Tottenham! Fotbalistul va fi forţat să plece în vară

Jose Mourinho i-a semnat sentinţa unui "greu" de la Tottenham! Fotbalistul va fi forţat să plece în vară

Premier League

Comentarii

Hugo Lloris (34 de ani), portarul lui Tottenham, se află pe finalul carierei la Spurs, după ce Jose Mourinho i-a hotărât soarta goalkeepereului francez.

Tottenham îşi doreşte un portar mai tânâr, de viitor, iar Lloris ar putea fi forţat să plece. Mourinho e specialist în a face legendele să plece de la cluburile unde şi-au petrecut mare parte din carieră. Aşa s-a întâmplat şi la Real Madrid, când "Specialul" a fost pus să scape de Iker Casillas, legenda de pe "Santiago Bernabeu".

Acum, se pare că a venit rândul lui Lloris. Tottenham vrea să găsească un portar mai tânăr şi să-l treacă pe Lloris cu un pas mai în spate, scrie site-ul fichajes.net, care anunţă că momentan nu s-au pus pe listă numele posibililor înlocuitori ai goalkepeerului francez. Mai mult, se pare că Tottenham vrea să obţină şi bani din plecarea lui Lloris, care are încă potenţial destul de bun pentru un nivel ridicat de joc.

În ceea ce-l priveşte, sursa citată scrie că Hugo Lloris ar putea reveni în Ligue 1, la Lyon, dacă va pleca de la Spurs

Formaţia din Londra l-a cumpărat pe Lloris în 2012 de la Lyon, pentru care a plătit 12,6 milioane de euro. De atunci, portarul campion mondial în 2018 cu naţionala Franţei a strâns 364 de meciuri, dintre care în 124 nu a primit gol. N-a câştigat niciun trofeu cu Tottenham, dar a jucat o finală de Liga Campionilor, pierdută în faţa lui Liverpool la Madrid, 0-2.

Lloris mai are contract cu Tottenham până în vara lui 2022.

Afla mai multe despre: lloristottenhamplecaremourinho 

viewscnt
Articole similare