Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho îl vrea pe Eriksen înapoi la echipă. Acesta este în prezent la Inter şi poate ajunge la Tottenham ca împrumut

Jose Mourinho îl vrea pe Eriksen înapoi la echipă. Acesta este în prezent la Inter şi poate ajunge la Tottenham ca împrumut

Fotbal

Comentarii

Eriksen doreşte să revină în Premier League iar Mourinho a declarat că ar dori să îl readucă pe jucător sub formă de împrumut.

Danezul se pare că nu mai este dorit de Antonio Conte la formaţie iar agentul acestuia este în dicuţii cu Inter pentru a rezolva situaţia. Eriksen doreşte să revină în Premier League iar Mourinho a declarat că ar dori să îl readucă pe jucător sub formă de împrumut. Eriksen încasează 7.5 milioane de dolari pe sezon la Inter iar asta ar fi una dintre problemele unui evetual împrumut.

Christian Eriksen a fost transferat acum exact un an de Tottenham la Inter pentru suma de 27 de milioande de euro. În momentul în care a fost realizat transferul, danezul era cotat la 100 de milioane de euro. La Inter nu a reuşit să se impună iar cota acestuia a ajuns în momentul acesta la 35 de milioane de euro. 9 jocuri are danezul pentru Inter în acest sezon în care nu a înscris şi nu a reuşit nici o pasă de gol. Cea mai bună perioadă a carierei acestuia a fost pe când evolua pentru Ajax.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: tottenhameriksen 

viewscnt
Articole similare