Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho încearcă o lovitură de proporţii la AS Roma! Un campion european, ademenit în "Cetatea Eternă"

Jose Mourinho încearcă o lovitură de proporţii la AS Roma! Un campion european, ademenit în "Cetatea Eternă"

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho (58 de ani) a semnat cu AS Roma şi va prelua banca tehnică a echipei din Italia de la începutul sezonului viitor şi şi-a creionat lista de transferuri.

AS Roma a dat lovitura şi l-a convins pe Mourinho să revină în Italia la 10 ani după ce a câştigat o triplă istorică alături de Inter. Ca atare, acum formaţia din "Cetatea Eternă" va trebui să se ridice la pretenţiile şi aşteptările lui Jose Mourinho, "Specialul" fiind unul dintre cei mai bine cotaţi antrenori din lume.

Potrivit site-ului fichajes.net, Mourinho şi-a creionat deja lista de "dorinţe", iar unul dintre numele de pe această listă este cel al lui Rui Patricio (33 de ani), campion european cu Portugalia în 2016. Patricio mai are contract cu Wolves până în vara lui 2022, iar potirivt sursei citate Mourinho vrea să profite şi să-l atragă la Roma, astfel încât italienii să plătească un preţ mai mic pentru transferul său.

Despre Mourinho s-a spus că îi mai are în vederi pentru un transfer la Roma pe Trincao (Barcelona), Icardi şi Pablo Sarabia (PSG).

Afla mai multe despre: jose mourinhotransferrui patricioas roma 

viewscnt
Articole similare