Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jose Mourinho l-a făcut praf pe Frank de Boer: ”Cel mai slab antrenor din istoria Premier League!” De unde a pornit conflictul

Jose Mourinho l-a făcut praf pe Frank de Boer: ”Cel mai slab antrenor din istoria Premier League!” De unde a pornit conflictul

Manchester United

Comentarii

Jose Mourinho a intrat în conflict cu încă un nume mare al fotbalului mondial. Managerul lui Manchester United a declarat despre Frank de Boer că ”este cel mai slab antrenor care a trecut prin Premier League”.

Mourinho nu se teme să se ia ”la trântă” cu numele importante din fotbalul mondial. De data aceasta, a avut o replică foarte dură despre Frank de Boer. Totul a pornit de la o declaraţie făcută de olandez despre Marcus Rashford, autorul unei ”duble” în United - Liverpool 2-1. După meci, De Boer a declarat că Rashford este un jucător foarte bun, dar care ar fi putut să fie şi mai bun dacă n-ar fi antrenat de Jose Mourinho.

Replica managerului lui Manchester United nu s-a lăsat aşteptată şi a fost foarte dură. Mourinho spune că De Boer a fost cel mai slab antrenor care a pregătit vreodată o echipă din Premier League:

”Am citit ce a spus cel mai slab antrenor din istoria Premier League, Frank de Boer, cu şapte meciuri, şapte înfrângeri, zero goluri. A zis că nu e bine pentru Marcus Rashford să aibă un antrenor ca mine, pentru că cel mai important lucru pentru mine e să câştig. Dacă era antrenat de Frank, ar fi învăţat cum să piardă, pentru că pierdut fiecare meci”, a declarat Jose Mourinho.



Frank de Boer este liber de contract după ce a fost demis de la Crystal Palace, la mijlocul lunii septembrie. Fostul mare internaţional olandez n-a avut nicio victorie cu Palace. De-a lungul carierei, De Boer le-a mai pregătit pe Ajax şi Inter.

Afla mai multe despre: jose mourinhofrank de boermanchester united 

viewscnt
Articole similare